Συνάντηση Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου για το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα σε ένα ραντεβού που το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί καθοριστικό για το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με χθεσινή γραπτή του δήλωση ο Γιαννακόπουλος, γνωστοποίησε επίσημα τις προθέσεις του για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό κι όπως όλα δείχνουν σε λίγες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά εάν το πλάνο που έχει στο μυαλό του με το PAO Foundation θα προχωρήσει ή, όχι.

Στη συνάντηση που κλείστηκε οι δύο άνδρες θα ξεκαθαρίσουν μία και καλή τις προθέσεις τους για το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που έχουν ήδη κάνει μέσα στους τρεις τελευταίους μήνες, αλλά μέχρι την υλοποίηση του σχεδίου υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να «φιξαριστούν».

Στη δήλωσή του, άλλωστε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, ξεκαθάρισε ότι για να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει η ΠΑΕ να «καθαρίσει» από τα χρέη που υπάρχουν. Η καλή διάθεση που έχουν οι δύο άνδρες για να επιτευχθεί οριστική συμφωνία είναι δεδομένη, αλλά έως ότου «πέσουν οι υπογραφές» τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook