Στην ΑΕΚ θέλουν την Τετάρτη «κιτρινόμαυρο» το ΟΑΚΑ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Μια... οικογένεια η ΑΕΚ - Κοινό εισιτήριο από ΠΑΕ και ΚΑΕ για τα ματς με Μπάμπεργκ και Λαμία
Την Τετάρτη (3/4) οι ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου της ΑΕΚ δίνουν σημαντικούς αγώνες και οι άνθρωποι των δυο ομάδων θέλουν τον κόσμο κοντά τους. Γι’ αυτό τον λόγο, ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ συννενοήθηκαν να διαθέσουν κοινό εισιτήριο για τις δυο αναμετρήσεις, καθώς βολεύουν και οι ώρες.

Η μπασκετική ΑΕΚ θα δώσει στο κλειστό ΟΑΚΑ τη ρεβάνς με την Μπάμπεργκ για την πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League, ενώ ακολούθως η ποδοσφαιρική ομάδα θα φιλοξενήσει την Λαμία, στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο παιχνίδι του μπάσκετ τζάμπολ θα έχουμε στις 19:30, ενώ το ποδοσφαιρικό ματς θα κάνει «σέντρα» στις 21:30. κάτι που ώθησε την ΚΑΕ και την ΠΑΕ της Ένωσης να… συνεργαστούν.

Η κοινή ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής και της μπασκετικής ΑΕΚ αναφέρει:

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δίπλα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε μία «κιτρινόμαυρη» Τετάρτη για τη διπλή πρόκριση!

Με 1+1 εισιτήρια δείτε πρώτα το παιχνίδι της μπασκετικής ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ (19.30) για την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League και μετά συνεχίζετε με το πρώτο βήμα πρόκρισης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με την Λαμία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Με την επίδειξη του εισιτηρίου για τον αγώνα της μπασκετικής ΑΕΚ με τη Μπάμπεργκ ο κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει στο εκδοτήριο δύο εισιτήρια για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην τιμή του ενός στη Θύρα 5 του ΟΑΚΑ (στην τιμή των 12 ευρώ).

Οι λεπτομέρειες διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ΑΕΚ – Λαμία ΕΔΩ

Αντίστοιχα με την επίδειξη του εισιτηρίου της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με την Λαμία ο κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει στο εκδοτήριο δύο εισιτήρια για τον αγώνα της μπασκετικής ΑΕΚ στην τιμή του ενός στο τμήμα 123 του κλειστού του ΟΑΚΑ (στην τιμή των 10 ευρώ).

Οι λεπτομέρειες διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ΑΕΚ – Μπάμπεργκ ΕΔΩ

Η κοινή δράση ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων στις συγκεκριμένες Θύρες.

Αυτή την Τετάρτη ΟΛΟΙ στο ΟΑΚΑ!
Αυτή η Τετάρτη θα είναι «κιτρινόμαυρη»!»


Δείτε και εικόνα από την παρακάμερα της ΑΕΚ απ’ τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook