Στα… άκρα ο Ολυμπιακός με τον ΕΣΑΚΕ – Αγωγή Γιαννακόπουλου κατά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ
Ο «πόλεμος» στη Basket League καλά κρατεί με τον Ολυμπιακό να στέλνουν εξώδικο στον ΕΣΑΚΕ, καλώντας την ανάκληση της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα, την άμεση αναβολή των playoffs καθώς και την παραίτηση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου (πρόεδρος Συνδέσμου) και της Ελένης Γονιδάκη (νομική σύμβουλος του Συνδέσμου). Την νομική οδό θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το σχόλιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την κλήρωση των διαιτητών. Καταγγέλλει τους «ερυθρόλευκους» ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Οι προθέσεις των «ερυθρόλευκων» φάνηκαν από την Πέμπτη (16/5), όταν είχαν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για 2η φορά, χαρακτηρίζοντας παράνομη την επικύρωση της βαθμολογίας και των αποτελεσμάτων της 26ης αγωνιστικής της Basket League.

Την Παρασκευή (17/5) μετά την κλήρωση των διαιτητών (για το πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων» βρήκαν δύο από τους τρεις «ανεπιθύμητους» για τον Ολυμπιακό ρέφερι) για τα playoffs, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ενημέρωσε ότι:

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα (17/05) εξώδικη επιστολή στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με την οποία κάλεσε τον Σύνδεσμο να ανακαλέσει την παράνομη επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος και να αναβληθεί άμεσα η έναρξη των πλέι-οφ.

Ταυτόχρονα, ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., Ευάγγελου Γαλατσόπουλου και της Νομικής Συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη, για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης.

Για ακόμη μία φορά, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δηλώνει πως επιφυλάσσεται να στραφεί νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της ομάδας μας».

Να θυμίσουμε ότι στο τελευταίο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε να επικυρωθεί η βαθμολογία και να αρχίσουν τα playoffs, χωρίς να υπάρχει… αναμονή για τη δικαστική απόφαση του ΑΣΕΑΔ από την πρώτη προσφυγή του Ολυμπιακού για την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής, που είχε… φέρει τον Παναγιώτη Αναστόπουλο δήλωσε κώλυμα – στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Προμηθέα. Στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ είχε γίνει γνωστό από τον πρόεδρο της λίγκας, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο ότι… «Και νομικά μπορούσε να επικυρωθεί η βαθμολογία».

Το… σπαθί του πήρε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την γνωστοποίηση των διαιτητών για τους αγώνες των playoffs και το σχόλιο του Ολυμπιακού στα social media.

Ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε γνωστό ότι ασκεί αγωγή και μήνυση κατά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμιση. Η πλευρά των «πράσινων» καταγγέλλει, επίσης, τους «ερυθρόλευκους» για την στάση τους επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτές οι πράξεις και τα tweets οδηγούν τους χούλιγκανς έξω από τα σπίτια».

(με πληροφορίες από sdna.gr)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook