Σκέτο «Μακεδονία» στις μπλούζες της Εθνικής βόλεϊ της γειτονικής χώρας – Αντιδράσεις από την Ελλάδα (video)
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο, το παρουσιάζει τη συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας στην τελική φάση του επικείμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών (12-29/9).

Στο επίμαχο βίντεο εμφανίζονται αθλητές της γειτονικής χώρας με φόρμες, στις οποίες αναγράφεται η φράση «Volleyball Team Macedonia».

Όπως είναι φυσικό υπήρξε αντίδραση από την ελληνική πλευρά, με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης να ενημερώνει την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (C.E.V.) για το βίντεο αυτό.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Γιώργος Καραμπέτσος, ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα μεταξύ των κυβερνήσεων των δύο χωρών για την ονομασία και σε συνεννόηση με τον κ. Μαυρομάτη θα αποσταλεί επίσημη επιστολή στη C.E.V., προκειμένου η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να πράξει τα δέοντα ως προς το θέμα της ονομασίας, ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το επίμαχο βίντεο:

На патот кон #EuroVolleyM 💪👊🇲🇰

Следете не како се подготвуваат нашите момци за историскиот настап на #EuroVolleyMhttp://www.vfmkd.mk/ CEV – European VolleyballEuroVolley

Gepostet von Одбојкарска федерација на Македонија am Mittwoch, 31. Juli 2019

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook