Σκέψεις για Γιαννάκη στην Εθνική
Η Εθνική ολοκλήρωσε άδοξα την πορεία της στο Eurobasket 2015, όπου κατέλαβε την 5η θέση, παίρνοντας εισιτήριο για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Ήδη στην Ομοσπονδία σκέφτονται την επόμενη μέρα και αρχή θα γίνει από τον προπονητή. Το συμβόλαιο του Φώτη Κατσικάρη ολοκληρώθηκε και πιθανότατα δεν θα ανανεωθεί, με τον Έλληνα τεχνικό να εργάζεται και στη Μούρθια.

Στην περίπτωση αυτή κιαι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Goal”, πρώτος υποψήφιος να αναλάβει είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο πολύπειρος κόουτς είναι ο πιο πιστός στρατιώτης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, έχει θητεύσει δύο φορές στον πάγκο του (1997-1998, 2004-2008) και έχει συνδέσει το όνομά του με ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της γαλανόλευκης: το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2005 και το ασημένιο στο Παγκόσμιο του 2006.

Πάντως το μέλλον του Κατσικάρη θα κριθεί οριστικά σε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο αλλά μετά την αποτυχία να οδηγήσει την Εθνική σε ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ πολύ δύσκολα θα διατηρήσει την θέση του.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook