Σε καλό κλίμα η συνάντηση Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ: Υπέγραψαν σύμφωνο εμπιστευτικότητας

Η έκφραση «σε καλό κλίμα» μπορεί να αποτελεί «κλισέ» στις περισσότερες συναντήσεις που υπάρχει δημόσιο ενδιαφέρον, αλλά ισχύει και για αυτή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Πάιροτ Πιεμπονγκσάντ.

Στο ραντεβού των δύο πλευρών λοιπόν, υπήρξε ταύτιση απόψεων, καθώς φαίνεται να γεφυρώθηκε το χάσμα που υπήρχε σχετική με την κάλυψη των χρεών που αποτελούν θηλιά στον λαιμό του συλλόγου, ενώ υπέγραψαν και σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Αναμένεται, πλέον, να περάσουμε στο τελικό στάδιο που είναι η ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου που έχει ήδη ξεκινήσει από την εταιρία Grant Thornton. Το μέρος του ελέγχου που μένει να γίνει αφορά στα πεπραγμένα στην ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες.).

Αν τα αποτελέσματά του δεν δείξουν κάτι διαφορετικό από αυτά που γνώριζε η πλευρά του Πάιροτ Πιεμπονγκσάντ, τότε θα συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με 27 εκατομμύρια και θα πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Γίνεται αντιληπτό πως πλέον τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες καθώς η ιστορική ΠΑΕ  βρίσκεται πολύ κοντά στο να αλλάξει ιδιοκτησία.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook