Σάλος στην Άρσεναλ, παίκτες της συμμετείχαν σε πάρτι με 70 γυναίκες, σαμπάνιες και αέριο γέλιου

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους παίκτες της να αναλάβουν τις ευθύνες τους σχετικά με το πάρτι
Άνω-κάτω έχει γίνει η Άρσεναλ, καθώς η «Sun» έφερε στη δημοσιότητα εικόνες-και μέσω βίντεο στην ιστοσελίδα της-από νυχτερινή έξοδο παικτών των «κανονιέρηδων», τον περασμένο Αύγουστο, με τους άσους της ομάδας να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά αλλά και… αέριο γέλιου μέσα από μπαλόνια. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, στο πάρτι ήταν καλεσμένες 70 γυναίκες και ο λογαριασμός φαίνεται να έφτασε στις 30.000 λίρες. Η διοίκηση των Λονδρέζων καλεί τους συγκεκριμένους παίκτες της να αναλάβουν τις ευθύνες τους σχετικά με το πάρτι.

Η γνωστή σκανδαλοθηρική εφημερΊδα δημοσίευσε βίντεο με τους Κολάσινατς, Μουστάφι, Οζίλ, Λακαζέτ, Μκιταριάν, Ομπαμπεγιάνγκ και Γκεντουζί να διασκεδάζουν σε πριβέ χώρο μαγαζιού, ενώ, αυτό που «καίει» τους ποδοσφαιριστές είναι πως γύρω τους είχαν μπαλόνια με αέριο γέλιου. Από αυτό φαίνεται να επηρεάζεται περισσότερο απ’ όλους ο νεαρός γάλλος χαφ της Άρσεναλ, που το εισέπνευσε για πρώτη φορά…

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο και επίσημα η Άρσεναλ τοποθετήθηκε μέσω εκπροσώπου της, ο οποίος δήλωσε: «Θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές μας και θα τους υπενθυμίσουμε τις ευθύνες τους από τη στιγμή που εκπροσωπούν τον σύλλογό μας».

Φωτογραφίες, βίντεο: thesun.co.uk

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook