Σάλος στην Αγγλία με ποδοσφαιριστή που δέχθηκε γροθιές σε μπαρ (video)

Δεν είχαν περάσει πολλές ώρες από τη λήξη του κυριακάτικου (9/4) αγώνα ανάμεσα σε Έβερτον και Λέστερ στο «Goodison Park» (4-2), όταν ο άσος των «ζαχαρωτών», Ρος Μπάρκλεϊ, φέρεται να πήγε σε κέντρο διασκέδασης στο Λίβερπουλ, όπου και έγινε αποδέκτης γροθιάς! Μάλιστα, πιθανότατα ο θύτης είναι γνωστός του 23χρονου, αφού προτού γίνει η επίθεση, οι δυο τους φαίνονται να συνομιλούν.

Ο Μπάρκλεϊ σωριάστηκε στο έδαφος, με το χτύπημα να μοιάζει εξαιρετικά ισχυρό, ενώ η ομάδα του παίκτη ενημερώθηκε άμεσα και δραστηριοποιείται ώστε να εξακριβώσει την εμπλοκή του άγγλου διεθνή σε ό,τι συνέβη. Επίσης, παρότι δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία, οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε το περιστατικό.

Όλα αυτά έρχονται σε μία περίοδο που ο 23χρονος δέχεται κριτική από τον κόσμο και από τον Τύπο, λόγω της αστάθειας στην απόδοσή του. Παράλληλα, του έχει προσφερθεί νέο συμβόλαιο από την ομάδα του (το τρέχον λήγει το 2018) και έχει ενημερωθεί ότι σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει να επεκταθεί η συνεργασία του με την Έβερτον, θα πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το βίντεο που διέρρευσε, δεν τραβήχτηκε την ώρα του περιστατικού, αλλά μέσα από τις κάμερες ασφαλείας του κέντρου διασκέδασης και διέρρευσε μέσω Twitter.

Πηγή: Sport24