Ροζ σκάνδαλο στη Ρόδο με παίκτες της Μπεσίκτας – Κάλεσαν ιερόδουλες και… γλέντησαν την επιτυχία τους

Οι παίκτες της ομάδας Κ16 των «αετών» έφεραν τα κορίτσια και για πρωινό και έτσι «προδόθηκαν»

Άνω κάτω έγινε η ομάδα Κ16 της Μπεσίκτας που βρέθηκε στη Ρόδο για να πάρει μέρος σε τουρνουά, καθώς οι νεαροί παίκτες της είπαν να… διασκεδάσουν την παρουσία τους στο νησί των Ιπποτών, καλώντας… συνοδούς στα δωμάτια του ξενοδοχείου που διέμεναν. Η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου πήρε άμεσα αποφάσεις και… ξήλωσε την ομάδα από παίκτες και προπονητές.

Να αναφέρουμε πως οι «μικροί» των «αετών» κατέκτησαν το τουρνουά, νικώντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό με 2-1, και έτσι είπαν να το ρίξουν έξω, παίζοντας… μπάλα και με κορίτσια.

Φυσικά η είδηση διαδόθηκε μέσα σε χρόνο dt, ειδικά στα Μέσα της Τουρκίας, ενώ την αποκάλυψη έκανε η γερμανική εφημερίδα «Bild». Στο ίδιο ξενοδοχείο διέμεναν οι γονείς των παιδιών όσο και οι προπονητές τους. Όπως αναφέρει η «Bild» κάλεσαν… συνοδούς εκτός από το ένα βράδυ και το επόμενο πρωί.

Οι ποδοσφαιριστές «κολλημένοι» από τα κορίτσια, τα κάλεσαν να πάρουν πρωινό μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Τότε οι προπονητές και οι συνοδοί που ήταν μαζί κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη και κάλεσαν τους ανήλικους να δώσουν εξηγήσεις.

Εκείνοι με τη σειρά τους τους επιβεβαίωσαν τα όσα είχαν συμβεί και η διοίκηση της Μπεσίκτας αποφάσισε την αποβολή τους επ’ αόριστον από το σύλλογο, ενώ φυσικά έκανε γνωστό το συμβάν και στις οικογένειες των εμπλεκομένων. Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αποφάσισε να διώξει από την ομάδα και τους προπονητές αφού το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Να αναφέρουμε ότι οι ανήλικοι παίκτες των «αετών» που βρέθηκαν στο ελληνικό νησί για το τουρνουά «Cup of Rhodes Knights 2019». Όπως είπαμε, η Μπεσίκτας κατέκτησε το τουρνουά επικρατώντας με 2-1 στον τελικό επί του Παναθηναϊκού.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook