Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για παράνομη κλήρωση από την ΚΕΔ ο Ολυμπιακός
Όπως είχε προαναγγελθεί, και λίγο πριν από τη γενική συνέλευση των μετόχων των ομάδων στον ΕΣΑΚΕ, έγινε γνωστό ότι ο Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, θεωρώντας πως η κλήρωση των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Α1 ήταν παράνομη. Μιλάμε για την κλήρωση, που… φέρνει τον Παναγιώτη Αναστόπουλο στο ΣΕΦ. Η προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενδέχεται να φέρει αναβολή σε όλα τα ματς της 26ης αγωνιστικής, τα οποία είναι προγραμματισμένα για το διήμερο 7-8/5, αφού η εκδίκαση της υπόθεσης θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν πως η ΚΕΔ προχώρησε στον ορισμό των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής χωρίς να έχει την σύνθεση που προβλεπόταν, καθώς τα μέλη που αποφάσισαν για την κλήρωση δεν έφταναν στον αριθμό της πλειοψηφίας, δηλαδή τρία μέλη, κάτι που ουσιαστικά δημιουργεί και την «παρανομία». Αποφάσισαν δηλαδή μόνο οι Κορομηλάς και Ταβουλαρέας, με τον Συμεωνίδη να απουσιάζει από τους ορισμούς.

Όπως είπαμε, πρώτος διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών (8/5) στο ΣΕΦ για την 26η αγωνιστική έχει κληρωθεί ο – «ανεπιθύμητος» για τους «ερυθρόλευκους» – Παναγιώτης Αναστόπουλος, κι ενώ από την ομάδα του Πειραιά είχε επανειλημμένως τονιστεί πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί σε αναμέτρηση που θα έχει οριστεί ένας εκ των τριών διαιτητών (Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου) του αγώνα Κυπέλλου της 13ης Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό, όταν οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σφυρίγματά τους στο ημίχρονο.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφοί Αγγελόπουλοι – όπως και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – μετέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/5) στις εγκαταστάσεις του ΕΣΑΚΕ στο ΟΑΚΑ, για να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση των ιδιοκτητών των ομάδων της Α1.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook