Πρώην διεθνής άσος καταδικάστηκε από εφετείο σε διετή φυλάκιση για απάτη με αυτοκίνητο

Αρχικά ο Τσέχος παλιός διεθνής αμυντικός, Τόμας Ρέπκα είχε καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 15 μηνών

Θα μπει στη φυλακή για δυο έτη, καθώς στο εφετείο η ποινή έγινε πιο αυστηρή. Μιλάμε για τον Τόμας Ρέπκα, που καταδικάστηκε για απάτη, σύμφωνα με την απόφαση του εφετείου που ανακοινώθηκε την Τρίτη του Πάσχα (30/4) στην Πράγα. Να θυμίσουμε ότι πρωτόδικα τον περασμένο Φεβρουάριο, ο τσέχος πρώην διεθνής αμυντικός, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 15 μηνών. Η πλευρά του πρώην παίκτη έκανε έφεση, αλλά σε δεύτερο βαθμό η δικαιοσύνη αποφάσισε η τιμωρία του να είναι πιο αυστηρή.

Να θυμίσουμε ότι ο 45χρονος πρώην παίκτης, που εκτός των άλλων έχει αγωνιστεί σε Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ, κρίθηκε ένοχος γιατί τον Σεπτέμβριο του 2016 πούλησε έναντι 46.760 ευρώ ένα πολυτελές αυτοκίνητο σε μια γυναίκα, μολονότι δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του.

Ο πρόεδρος του εφετείου, Πετρ Μπένες υπενθύμισε ότι η ελάχιστη ποινή για τέτοιου είδους απάτες είναι διετής φυλάκιση και ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο δεν είχε δώσει «εύλογη εξήγηση» για την μικρότερη ποινή.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόμας Ρέπκα αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο. Πέρυσι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών στο όνομα της πρώην συζύγου του. Στη συνέχεια η ποινή αυτή μετατράπηκε σε κοινωνική εργασία.

Στην εθνική Τσεχίας αγωνίστηκε 46 φορές, το διάστημα 1993-2001, ενώ στην επαγγελματική του καριέρα θεωρείτο παίκτης αρκετά οξύθυμος. Χαρακτηριστικό είναι ότι δέχθηκε 18 φορές κόκκινη κάρτα από τους διαιτητές, εκ των οποίων οι πέντε αγωνιζόμενος με την Φιορεντίνα (1998-2001) και οι τέσσερις με την Γουέστ Χαμ (2001-2006).
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook