Ποδοσφαιριστής καταγγέλει ότι απειλήθηκε με όπλο για να λύσει το συμβόλαιό του

Η FIFA αναμένεται να ασχοληθεί το επόμενο διάστημα με μια πρωτάκουστη περίπτωση λύσης συμβολαίου μετά από καταγγελία ποδοσφαιριστή ότι απειλήθηκε με… όπλο για να αποχωρήσει από την ομάδα με την οποία είχε συμβόλαιο.

Πρόκειται για την περίπτωση του κενυάτη διεθνή, Κλίφτον Μιχέσο, ο οποίος ισχυρίζεται, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην παγκόσμια ομοσπονδία, ότι αναγκάστηκε υπό την απειλή όπλου να λύσει το συμβόλαιό του με τους Golden Arrows.

O Κλίφτον Μιχέσο

Ο 24χρονος παίκτης υποστηρίζει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 14 Ιανουαρίου στα γραφεία της ομάδας από τη Νότια Αφρική, στο Ντουρμπάν.

Με την καταγγελία που έκανε ο Μιχέσο επιδιώκει να εμποδίσει την ομάδα να προχωρήσει σε μεταγραφές ή, άλλες κυρώσεις, ενώ επίσης αξιώνει και το ποσό των 22.000 δολαρίων, που όπως υποστηρίζει του οφείλεται από τους μισθούς που είχε να παίρνει από τα «Χρυσά Βέλη».

O σύλλογος της Νότιας Αφρικής αρνείται κάθε κατηγορία, ωστόσο, αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Οι νομικοί εκπρόσωποι του νεαρού ακραίου μέσου αναφέρουν ότι η διοίκηση δεν έχει καταφέρει να παράσχει ικανοποιητικές πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό.

Ο Μιχέσο είναι 14 φορές διεθνής με την Κένυα, ενώ έχει πετύχει 5 γκολ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)