«Παρελθόν» από την Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης παίκτης λόγω ύβρεων κατά ΠΑΟΚ

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ-20, Γιώργος Καραγιάννης, φέρεται να έκανε ανάρτηση στο Instagram με υβριστικές φράσεις για τον ΠΑΟΚ, προκαλώντας αντιδράσεις της ομάδας του, η οποία ανακοίνωσε την αποπομπή του.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής έγραψε «μπουγάτσες Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ» και «βου, βου, βούλγαροι…», ωστόσο μετά τον σάλο που προκλήθηκε, «επέστρεψε» με νέα ανάρτηση, στην οποία αναφέρει ότι κάποιος χάκαρε τον λογαριασμό του καθώς και ότι δεν θα αναφερόταν ποτέ με τέτοια λόγια για έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ, αναφέροντας στην ανακοίνωσή της πως όποιο μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα υποπίπτει σε συμπεριφορές που προσβάλλουν την ομάδα αποτελεί παρελθόν. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σέβεται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο της και καυτηριάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-20, η οποία δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δηλώνει ότι οποιαδήποτε μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα υποπίπτει σε συμπεριφορές που προσβάλουν τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα».