Παραμένουν στον «αέρα» τα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, δεν πήρε απόφαση η ΔΕΑΒ

Δεν πήρε απόφαση η ΔΕΑΒ στη συνεδρίασή της Τρίτη (12/3) σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει και αφορά στην παράλληλη διεξαγωγή των ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο (Super League) και μπάσκετ (Basket League) την ερχόμενη Κυριακή (17/3)…

Αυτό σημαίνει ότι είναι στον «αέρα» ακόμη και τα δύο ντέρμπι, με την αστυνομία να ζητάει την αναβολή του ενός εκ των δύο δύο για λόγους ασφάλειας.

Η συνεδρίαση της ΔΕΑΒ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (12/3), αλλά δεν ελήφθη απόφαση σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει.

Η ΔΕΑΒ ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες από την αστυνομία σχετικά με τους λόγους που κρίνεται απαραίτητη η αναβολή μιας εκ των δύο αναμετρήσεων και αναμένεται να λάβει την απόφασή της την Τετάρτη (13/2). Έτσι, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, αφού λάβει υπόψιν του όλα τα δεδομένα, έχοντας ενημέρωση και από την αστυνομία, αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες αμέσως μετά. Με δεδομένο πως τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά κρούσματα βίας, με τον Υφυπουργό να ενημερώνεται από γι’ αυτά από την αστυνομία.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook