Παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο ο Πελέ – Τι λένε οι γιατροί (video)
«Σταθερή» είναι η κατάσταση της υγείας του Πελέ, με τον ζωντανό θρύλο του ποδοσφαίρου να παραμένει σε νοσοκομείο στο Σάο Πάολο. Ο βραζιλιάνος μύθος της μπάλας είναι «υγιής», αλλά παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο «Albert Einstein». Ο Πελέ είχε νοσηλευτεί και έξι ημέρες σε νοσοκομείο κοντά στο Παρίσι εξαιτίας μιας σοβαρής ουρολοίμωξης, όταν τα είπε από κοντά και με τον Κίλιαν Εμπαμπέ σε εκδήλωση χορηγών.

«Η υγεία του είναι καλή, έχει υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και παραμένει υπό παρακολούθηση», αναφέρει η ανακοίνωση του υπερσύγχρονου νοσοκομείο της Βραζιλίας για τον 78χρονου παλιό άσο.

Την Τετάρτη (10/4) έγινε γνωστό ότι κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση πέτρας από την ουρήθρα, χωρίς να αναφερθεί και η ακριβής ημερομηνία.

Ο «βασιλιάς» του ποδοσφαίρου έχει μόνο ένα νεφρό από τότε που ήταν ακόμα παίκτης. Ένα σπασμένο πλευρό κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είχε προκαλέσει βλάβη στο δεξί του νεφρό, το οποίο είχε τελικά αφαιρεθεί.

Για τον Πελέ έκανε συγκινητική ανάρτηση πριν από μερικές ημέρες ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook