Παραδόθηκε ποδοσφαιριστής για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου – Μέσα στην ημέρα θα μεταχθεί στη Λάρισα
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου καθώς παραδόθηκε στις αρχές ένας από τους φερόμενους δράστες, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο 28χρονος Χ.Π. εμφανίστηκε αυτοβούλως, συνοδεία του δικηγόρου του στους αστυνομικούς και κρατείται, μετά τις πληροφορίες πως έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ ο έτερος βασικός κατηγορούμενος, ο 46χρονος Δ.Μ. διέφυγε στο εξωτερικό.

Μέσα στην ημέρα, ο 28χρονος θα μεταχθεί στη Λάρισα κι ενώπιον του ανακριτή θα του απαγγελθούν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν κι ακολούθως θα απολογηθεί.

Η έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας άρχισε την ημέρα του περιστατικού (19 Δεκεμβρίου 2018) και η Εισαγγελία ολοκλήρωσε τις άρσεις απορρήτου και τις μαρτυρικές καταθέσεις σε χρόνο – ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι μεσολαβούσε εορταστική περίοδος.

Η δικογραφία σχηματίσθηκε στις 18 Ιανουαρίου και παραδόθηκε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Λάρισας Δ. Ρασιδάκη. Μάλιστα από εκείνη την ημέρα η Εισαγγελία πρότεινε άμεση έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του 46χρονου Δ.Μ. και του 28χρονου Χ.Π..

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook