Παπάς… Ρονάλντο «μάγεψε» στο Ναύπλιο με την μπάλα στα πόδια (εικόνες – video)

Ο πιο… κατάλληλος παπάς έκανε τον αγιασμό στην ομάδα του Ναυπλίου 2017, καθώς ο συγκεκριμένος ιερέας «μάγεψε» τα πλήθη με τη μπάλα στα πόδια.

Μιλάμε για τον παπά Κωνσταντίνο Σέρρο, που έδειξε τις εκτελεστικές ικανότητές του, ενώ σκόραρε, αφού πρώτα… ζάλισε έφορο του συλλόγου, ενώ βρήκε δίχτυα και από σημείο του πέναλτι.

Ο ιερέας, που θύμισε «Ρονάλντο», τέλεσε αρχικά τον αγιασμό, μετά έδειξε στους ποδοσφαιριστές το πόσο καλά κατέχει το τόπι και χειροκροτήθηκε απ’ όλους. Στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν την πρώτη προπόνησή τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια είχε κλέψει τις εντυπώσεις ο πάτερ Βασίλειος κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο γήπεδο του Παναργειακού. Βλέπετε, αφού άσκησε τα καθήκοντα του ως ιερέας αμέσως μετά έκανε επίδειξη των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο πάτερ Βασίλειος στην αρχή έπαιξε τερματοφύλακας και στη συνέχεια έσκισε τα δίχτυα, σαν να ήταν μεγάλος σέντερ φορ. Στην Αργολίδα οι παπάδες ξέρουν από… μπάλα.

Δείτε εικόνες με τον Κωνσταντίνο Σέρρο να «μαγεύει» στο χορτάρι στο γήπεδο του Ναυπλίου:

Πηγή: argolikeseidhseis.gr


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook