Παγκόσμιος πρεσβευτής βιολογικών τροφών για μωρά ο Κιλιάν Εμπαμπέ
Θα βλέπουν τον Κίλιαν Εμπαμπέ μωρά και θα τρώνε χωρίς κλάμα το φαγητό τους. Ποδοσφαιρικά είναι, ακόμα, «μωρό» ο γάλλος διεθνής άσος, αλλά έχει πετύχει… πολλά, σηκώνοντας και Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έτσι, η «Good Goût» βρήκε στο πρόσωπό του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, αυτό που θα είναι ο παγκόσμιος πρεσβευτής της. Μιλάμε για γαλλική εταιρείας βιολογικών τροφών για μωρά. Η συμφωνία τους αρχικά θα διαρκέσει δύο χρόνια, ενώ ο Εμπαπέ και η «Good Goût» θα ασχοληθούν επίσης με κοινές δραστηριότητες γύρω από το φιλανθρωπικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται ο 20χρονος σούπερ σταρ.

Όπως έγινε γνωστό από την «Good Goût», ο 20χρονος επιθετικός, θα αποτελέσει το πρόσωπο της σειράς για παιδιά («Good Goût Kidz). Μιλάμε για προϊόντα που πρόκειται να φτάσουν στα καταστήματα σε όλη την Ευρώπη από τα μέσα Ιουνίου.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή πωλεί προϊόντα στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες, την Εσθονία και τη Γερμανία. Σχεδιάζει να ξεκινήσει σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές και σε επιλεγμένες ασιατικές χώρες αργότερα φέτος και ο Κίλιαν Εμπαμπέ είναι ήδη γνωστός σε πολλά μέρη του πλανήτη μας.

«Το Good Goût είναι ένα εμπορικό σήμα που δεσμεύεται να αναπτύξει υγιή παιδιά. Τους τελευταίους μήνες έχω καταλάβει το πάθος και την ενέργεια για τη δημιουργία καλών, νόστιμων, βιολογικών τροφίμων για παιδιά. Η φιλοσοφία τους ευθυγραμμίζεται πολύ στενά με τη δική μου και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον και εμπνέοντας τα παιδιά σε μια πιο υγιεινή και πιο ευτυχισμένη ζωή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Όπως είπαμε η συμφωνία τους θα περιλαμβάνει κοινές δραστηριότητες γύρω από το φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει ο διεθνής παίκτης. Ο Εμπαπέ, έχει ήδη πλούσιο με φιλανθρωπικό έργο στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Το 2018, έδωσε το πριμ από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (350.000 ευρώ) στην «Premiers de Cordée», η οποία διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις για παιδιά με αναπηρίες.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook