ΠΑΕ Ολυμπιακός προς Super League: Εφαρμόστε τον νόμο για τον Βασίλη Γκαγκάτση
Την έκδοση διαπιστωτικής πράξης για την έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Συνεταιρισμού, ζητάει η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της στην Super League, η οποία φέρει την υπογραφή του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Τάκη Αγραφιώτη.

Με αφορμή την ποινή κάθειρξης πέντε ετών για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος (για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας») που επιβλήθηκε στον κ. Γκαγκάτση, με αναστολή μέχρι την έφεση, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ζητάει την εφαρμογή του νόμου για τα κωλύματα παραγόντων, την άμεση σύγκληση έκτακτου ΔΣ, αλλά και την έκδοση εντός 15 ημερών διαπιστωτικής πράξης «της αυτοδίκαιης έκπτωσής του από την θέση που μέχρι σήμερα κατέχει».

«Σε κάθε περίπτωση επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας για την διαφύλαξη των συμφερόντων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ιδίως δε για κάθε οικονομική ζημία που έχει υποστεί ή θα υποστεί ο Συνεταιρισμός από την συνέχιση της -από κάθε άποψη- παράνομης διατήρησης του κ. Γκαγκάτση στην θέση του για τον χρόνο από την τελεσίδικη παραπομπή του σε βαθμό κακουργήματος και εντεύθεν», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή προς τον συνεταιρισμό.

Να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός, δεν είχε καταφερθεί κατά του Βασίλη Γκαγκάτση, όταν υπήρχαν δημοσιεύματα που μιλούσαν για παρατυπίες στο θέμα με την «Κάρτα Υγείας», και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είχε θέση στην Ομοσπονδία. Πριν ασκηθούν διώξεις από τον εισαγγελέα.

Ίσα, ίσα, εκείνη την εποχή οι «ερυθρόλευκοι» ήταν στον πλευρό του Βασίλη Γκαγκάτση, κάνοντας λόγο για πόλεμο προς το πρόσωπό του. Οι καιροί άλλαξαν και ο Βασίλης Γκαγκάτσης… στηρίζεται, πλέον, από τον ΠΑΟΚ.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook