Οπαδοί στην Αργεντινή επιτέθηκαν με καυτό νερό σε βοηθό διαιτητή την ώρα του αγώνα
Απίστευτο και συνάμα καταδικαστέο περιστατικό συνέβη στην Αργεντινή και στον αγώνα της Μαρκουεσάντο με την Σαν Μάρτιν για την 6η κατηγορία, όταν οπαδοί της γηπεδούχου επιτέθηκαν σε γυναίκα βοηθό με καυτό νερό.

Μοιάζει απίστευτο αυτό το γεγονός, αλλά είναι αληθινό με θύμα την Ροσάνα Παζ, η οποία να αποκόμισε έγκαυμα στην πλάτη από το καυτό νερό που της έριξαν από την εξέδρα. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, αυτή η ενέργεια από οπαδούς έγινε όταν η Παζ σήκωσε το σημαιάκι της για να υποδείξει παράβαση εις βάρος των γηπεδούχων.

Είναι χαρακτηριστικό πως η βοηθός διαιτητή, παρά την επίθεση που δέχτηκε δεν θέλησε να διακοπεί το ματς. Πήγε στο νοσοκομείο μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, όπου και διαγνώστηκε ότι έχει έγκαυμα στην πλάτη της.

«Αισθάνθηκα το καυτό νερό στον αυχένα και στην πλάτη μου και έκανα αμέσως νόημα να τρέξουν να μου φέρουν κρύο νερό για να ρίξω πάνω μου…», ανέφερε η Ροσάνα Παζ και συνέχισε: «Είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν τα παρατάω και δεν παραδίνομαι. Ελπίζω να με επιλέξουν για ματς και την επόμενη αγωνιστική».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook