Ολοκληρωμένη εικόνα της «Αγιάς Σοφιάς» μέχρι τέλη Μαρτίου – Δείτε πώς μπαίνουν οι εξέδρες

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίσει να ενημερώνει καθημερινά, πλέον, μέσω των social μήνυμα για την πρόοδο των εργασιών στο υπό ανέγερση γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Τρίτη (12/3) αποκάλυψαν και το πώς… χτίζονται οι εξέδρες. Να αναφέρουμε ότι θα υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα της «Αγιάς Σοφιάς» μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έγραψε: «Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η τοποθέτηση των κερκίδων στους τομείς του γηπέδου όπου έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των εξεδρών με προοπτική μέχρι τα τέλη του μήνα να έχει δημιουργηθεί ολοκληρωμένη εικόνα γηπέδου στο μεγαλύτερο μέρος του «σπιτιού» μας». Ποστάροντας και της παρακάτω φωτογραφίες.

Την Καθαρά Δευτέρα (11/3) η Ένωση ανέβασε βίντεο στα social από τις εργασίες στην «Αγιά Σοφιά» και ευχήθηκε… Καλή Σαρακοστή. Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες με την… βοήθεια του Παναγιώτη Τσιντώντα η ΠΑΕ ανέβασε στις σελίδες της στα social media σχετικό βίντεο, με τον πορτιέρο της ομάδας να μπαίνει στο γήπεδο από τη φυσούνα. Είχε προηγηθεί η δημοσίευση 35 φωτογραφιών μέσα από την «Αγιά Σοφιά».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook