Οκτώ θύρες για κάθε ομάδα ζητά η ΑΕΚ για τον τελικό – «Πειράματα» με το VAR στο Παναθηναϊκός – Παν αιτωλικός
Το μισό ΟΑΚΑ άδεια και τουλάχιστον οκτώ θύρες για κάθε ομάδα ( ζητά η ΑΕΚ για την πραγματοποίηση του τελικού Κυπέλλου  στη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία της ΕΠΟ στου Γουδή.

Εκεί η Ένωση εκπροσωπείται από την Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, τον υπεύθυνο Ασφαλείας Δημήτρη Παπαναγιώτου και ακόμα τους Νίκο Σμπαρούνη, Νίκο Χαριτάκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» επανέφεραν στο τραπέζι τον αρχικό σχεδιασμό του περσινού τελικού με οκτώ θύρες ανοιχτές για κάθε ομάδα. Συνολικά δηλαδή 18 θύρες ανοιχτές (μαζί με τα δημοσιογραφικά και τα VIP) από τις 37 του «Σπύρος Λούης».

Και το VAR σε επιφυλακή για  την Κυριακή

Παράλληλα, η ΑΕΚ υποστήριξε ότι το αίτημα του ΠΑΟΚ για αλλαγή έδρας και διεξαγωγή του τελικού στο Παγκρήτιο Στάδιο, δεν μπορεί να γίνει δεκτό αφού εκτός των άλλων αφαιρεί τη δυνατότητα χρήσης του VAR. Το Ολυμπιακό Στάδιο είναι το μοναδικό στο οποίο μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα η «Τηλεβοήθεια» του διαιτητή. Πιθανότατα μάλιστα να χρησιμοποιηθεί πειραματικά την Κυριακή στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός μετά από σχετικό αίτημα της ΕΠΟ το οποίο έγινε δεκτό από τη Super League.

«Βρισκόμαστε δέκα ημέρες πριν από τον τελικό και δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα. Δεν έχουμε λύσει βασικά ζητήματα και δεν γίνεται να ανοίγουμε άλλα» είπαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ενώ ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες τόνισε: «Η διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ είναι απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και μόνο η εκτελεστική μπορεί να το αλλάξει αυτό».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook