Οι σημαίες που… διχάζουν τη Θεσσαλονίκη – Πήρε θέση και ο Ταχιάος
Θέμα έχει δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη από το γεγονός πως άγνωστοι κατέβασαν τις σημαίες του ΠΑΟΚ που είχαν τοποθετηθεί στους ιστούς έξω από το δημαρχείο της πόλης, μετά και την κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο θέμα τη λύπη του για το γεγονός εξέφρασε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αλλά αυτό επέφερε αντίδραση από τους οργανωμένους οπαδούς του Άρη. Την Τρίτη (14/5) για το θέμα μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Ταχιάος, ο οποίος ανέφερε: «Δεν έχουν καμία θέση οι σημαίες του ΠΑΟΚ στο Δημαρχείο. Το βρίσκω υπερβολικό, όπως βεβαίως βρίσκω κακή και την κίνηση αυτών που αυτοδίκησαν και τις κατέβασαν».

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη μετά το κατέβασμα και των σημαιών του ΠΑΟΚ στο Δημαρχείο, καθώς και την τοποθέτηση του Γιάννη Μπουτάρη ο Super 3 εξέδωσε μια αιχμηρή ανακοίνωση – απάντηση. «Αυτοί που το έκαναν έδειξαν τον πολιτισμό τους», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Super 3:

«Εκεί στον δήμο Θεσσαλονίκης αν διοικούσατε αυτήν την πόλη το 1819 είμαστε σίγουροι ότι σαν καλοί και υπάκουοι ραγιάδες ο απεσταλμένος του σουλτάνου θα σας έπειθε να κάτσετε φρόνιμα σαν καλά παιδιά και να πείσετε και όλο τον κόσμο της πόλης να κάνει το ίδιο και εννοείται ότι λόγω φτώχειας και ανέχειας θα παίρνατε και το ανάλογο μπαξίσι… Α! Θα σας έπειθε ο απεσταλμένος του σουλτάνου, θα προσλάβει τα παιδιά σας στο λιμάνι και στην πασιόν της παραλίας και το μπαξίσι εννοείτε στην ώρα του.

Ρε εσείς εκεί μέσα στον δήμο λίγη αξιοπρέπεια ρε, λίγη υπερηφάνεια και φιλότιμο. Σας έπεισε κανένας μεγαλοδημοσιογράφος η καμία επιδοτούμενη φυλλάδα της πόλης ότι η Θεσσαλονίκη ήταν αθλήτρια του Α.Σ πέρα κλουπ μετέπειτα αεκ Θεσσαλονίκης και μετέπειτα Α.Σ Παοκ??? Όσο για το παπατζιλίκι ότι γιορτάζει όλη η πόλη αλλού αυτά…. Η τσέπη σας γιορτάζει, την πόλη μην την πιάνετε στο στόμα σας… Λερώνετε… Την λερώνετε με τις συμπεριφορές σας και τις πρακτικές σας. Ήταν μια πόλη φτωχή αλλά υπερήφανη με ιδιαίτερη κουλτούρα και μπεσαλίκι… Μια φτωχομάνα τύπισσα και αλάνι… Την καταντήσατε μετρέσα του λεφτά που πρέπει να υποκύψει στα πάντα για ένα κραγιόν και ένα καλτσόν. Δεν είναι αμιγώς αθλητικό το θέμα, είναι ένα σύνολο σιχαμένων καταστάσεων που πάντα υπήρχαν και φούντωσαν λόγο χρημάτων το τελευταίο διάστημα στην αντίπαλη ομάδα.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα για κανένα απολύτως λόγο στον ιστό του δημαρχείου να μπει ο ιμιτασιόν αετός του Βυζαντίου εκτός και αν το δημαρχείο ανήκει σε κάποιο από τα τμήματα του Α.Σ η της παε παοκ. Ο Δήμος ανήκει και εκπροσωπείται από όλους τους πολίτες αυτής της πόλης εκτός αν το μπαξίσι σας έκανε να αλλάξετε γνώμη, και εκπροσωπείτε την ατάκα του μικι μαους «μια πόλη μια ομάδα».

Είναι ΝΤΡΟΠΗ σας που δημιουργείτε και επιδοτείτε προκλητικές ενέργειες για να γίνουμε εμείς «παραβατικοί» φέρνοντας απλά και μόνο την κανονικότητα. Σιγοντάρετε την προκλητικότητα τους και την αλαζονεία τους για να προκαλέσετε τον κόσμο του ΑΡΗ… και το κάνετε… Το κάνετε επανειλημμένα με την οποιαδήποτε αφορμή.

Από κρατικούς μηχανισμούς τώρα πήγαμε και στον Δήμο.

Αν έχετε τόσο κάψα για τις «επιτυχίες» τους πηγαίνετε να φωτίσετε και τις πρέσπες να προσγειώνονται με ασφάλεια στην Λίμνη τα αποδημητικά πουλιά. Μεγαλύτερη αξία έχει.

Η πόλη και η παραλία της φωταγωγήθηκε από φιτίλια με ψυχή, αγάπη και πυρσούς που αγοράστηκαν από το υστέρημα του Λαού της όταν ο σύλλογος που την εκπροσωπούσε ήταν στην Γ’ Εθνική. Τιμή μας και καμάρι μας μέσα στις δυσκολίες να τιμήσουμε τον σύλλογο που πληγώσαμε και λατρεύουμε δεν έχουμε ανάγκη από δωρισμένα τρόπαια και πληρωμένα χάπενινγκ μεγαλομετόχου με την αβάντα όλου του μηχανισμού για δημοσιότητα… Μια κακή αντιγραφή όπως πάντα, μια κακή αντιγραφή στο όνομα, στο σήμα, ακόμα και στους πανηγυρισμούς αλλά με πολλά ΜΟΒ… !!!

Θα απαντάμε στις προκλήσεις… Ένα μεγάλο μπράβο από καρδιάς σε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ , την μάνα , τον πατέρα , το παιδί , την κοπελίτσα , την γιαγιά , τον παππού που κράτησαν τον ΑΡΗ ΨΗΛΑ και σας χάλασαν τον σκοπό που υπηρετείτε τα τελευταία χρόνια…
Η αθλητική σας γενοκτονία απέτυχε παταγωδώς…

Υ.Γ Προσέξτε καλά γιατί σε κάθε ύπουλη κίνηση αλαζονείας σας και μεγαλομανίας σας θα υπάρχει και μια απάντηση για την κανονικότητα…

Υ.Γ2 Μην τρώτε παπά… Η ερωτική Θεσσαλονίκη πέθανε… Ένας μικι μαους υπάρχει και μια γλίτσα από τα σάλια τον υποτακτικών μπας και πάρουν κανένα μοβ παραπάνω.

Υ.Γ3 Όσο για σένα Γιάννη Μπουτάρη που αναφέρθηκες και είπες «έδειξαν τον πολιτισμό τους» για την κίνηση κάποιων να κατεβάσουν τις σημαίες….. Πολιτισμός δεν σημαίνει υποτακτικότητα στην δύναμη , στην εξουσία και στο χρήμα…. Πολιτισμός για εμάς είναι η αλληλεγγύη στον αδύναμο και σε αυτόν που βάλετε…

Τα σέβη μας απο γαλατικό χωριό…

Λευτεριά στο Κουρδιστάν…

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3»

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος για την Θεσσαλονίκη, Νίκος Ταχιάος στον Metropolis 95.5 FM:

Για την ανάρτηση των σημαιών του ΠΑΟΚ στο Δημαρχείο: «Το βρίσκω υπερβολικό. Η ζωή δεν είναι δήμος πατρίδα και ποδοσφαιρική ομάδα. Το βρίσκω υπερβολικό, όπως βεβαίως βρίσκω κακή και την κίνηση αυτών που αυτοδίκησαν και τις κατέβασαν. Δεν έχουν καμία θέση σημαίες ομάδων σε ιστούς που βρίσκονται η σημαία του Δήμου, της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φιλοξενούμενων κρατών. Ούτε του Άρη, ούτε του Ηρακλή. Υπάρχουν άνθρωποι που το ποδόσφαιρο είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής τους, όμως, δεν είναι έτσι για το σύνολο της πόλης.

Η Θεσσαλονίκη έχει πραγματικές ανάγκες. Δεν είναι το θέμα της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, είναι πολύ ευρύτερα τα προβλήματα. Η πόλη έχει ανάγκη από δουλειές, ανάπτυξη. Εγώ πολιτεύομαι με ατζέντα γα την πόλη. Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία της πόλης του νταμπλ του ΠΑΟΚ, θα ακουστεί η πόλη. Απέχει πολύ όμως από το να είναι η μόνιμη συζήτηση της πόλης. Όταν παλιότερα στο μπάσκετ ΠΑΟΚ και Άρης είχαν αντίστοιχες διακρίσεις δεν είδα ανάλογη κίνηση. Εσείς το έχετε δει πουθενά σε άλλη πόλη; Σε ό,τι αφορά τη φωταγώγηση, καλώς έγινε. Η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης λείπει εδώ και χρόνια από τον Λευκό Πύργο επειδή κάποιοι αντιευρωπαϊστές την κατέστρεψαν. Δεν είδα από τον κ. Μπουτάρη κάποια διάθεση να την αντικαταστήσει. Ή θα λαϊκίσουμε για να χαϊδεύουμε αυτιά ή θα κάνουμε τη δουλειά όπως πρέπει. Οι σημαίες υπάρχουν εκεί για μια συγκεκριμένη δουλειά».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Μια ομάδα ανθρώπων με στοχοποίησε βάζοντας μπροστά το θέμα ΠΑΟΚ. Διάφορα γνωστά pay roll με χρεώνουν στην πλευρά Μαρινάκη. Δεν τον ξέρω, δεν έχω πάρε δώσε μαζί του. Επειδή διαφώνησα με μια παλιότερη θέση του Σαββίδη για τον ΣΥΡΙΖΑ με χρεώνουν με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς. Οι δικές μου πολιτικές σχέσεις είναι ξεκάθαρες. Είναι πολιτικές και δεν μπορούν να ενοχοποιηθούν. Γιατί όταν ο κ. Ορφανός, ο οποίος διεκδικεί την ψήφο των Θεσσαλονικέων έτρωγε με τον κ. Κούβελο, τον κουμπάρο του κ. Μαρινάκη, δεν ενοχοποιείται;

Δεν υπάρχει άσπρο – μαύρο. Ο Σαββίδης δεν είναι ούτε καλός, ούτε κακός. Θέλω να είμαι ένας ουδέτερος δήμαρχος και η σημαία που θα σηκώσω θα είναι η σημαία της Θεσσαλονίκης. Δεν υπεκφεύγω όταν λέω ότι ο Σαββίδης δεν είναι ούτε καλός, ούτε κακός. Ούτε για τον Μπουτάρη έχω πει αν είναι καλός ή κακός. Αν νομίζετε ότι η κυριαρχία Μαρινάκη στον Πειραιά είναι κάτι για το οποίο συμφωνώ, κάνετε λάθος. Όπως διαφωνώ και με οποιαδήποτε κυριαρχία του οποιουδήποτε επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη. Δεν είμαι γιουσουφάκι κανενός. Δεν έχω την αίσθηση ότι ο Σαββίδης κυριαρχεί επιχειρηματικά στη Θεσσαλονίκη.

Το ποδόσφαιρο το αντιπαθώ. Με έχουν φάει να πάω στο Χαριλάου. Δεν με είδατε ούτε σε σουίτες, ούτε σε σαλόνια. Πέφτει τρελό χρήμα στην πόλη, είμαι από τους ελάχιστους που δεν πλήρωσαν σε σάιτ και εφημερίδες.

Είπα ότι είμαι υπέρ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Δεν μου αρέσει, και το είπα στον κ. Κατσαρή αυτό, ότι ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει αφήσει το brand name του να μπαίνει στον εκλογικό αγώνα. Είναι κακό αυτό. Το brand name του ΠΑΟΚ είναι περιουσία της πόλης και οφείλω να το προστατέψω.

Σέβομαι τον Σαββίδη ως επενδυτή. Όταν πάει να αναμειχθεί στην πολιτική δεν συμφωνώ μαζί του. Ο Σαββίδης προσφέρει στην πόλη και καλώς προσφέρει. Από το προσφέρει, όμως, μέχρι το ότι είναι καλός υπάρχει μια απόσταση».

«Κάποιοι κατέβασαν και έσκισαν τις δύο σημαίες του ΠΑΟΚ που τοποθετήσαμε στο δημαρχείο συμμετέχοντας στη γιορτή της ομάδας της πόλης μας για την κατάκτηση του νταμπλ. Με αυτόν τον τρόπο έδειξαν τον… πολιτισμό τους. Λυπάμαι!», έγραψε στην ανάρτηση του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook