Οι φίλοι της Ρόμα έχουν… ίνδαλμα τη γυναίκα του Μανωλά (εικόνες)
Τη γυναίκα του Κώστα Μανωλά αποθεώνουν οι φίλοι της Ρόμα, θεωρώντας την, μάλιστα, και… ίνδαλμά τους. Και αυτό συνέβη για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Νίκη Πρεβεζάνου, σύζυγος του Έλληνα άσου έχει παίξει καθοριστικό ρόλο της, στην απόφαση του κεντρικού αμυντικού να μένει… πιστός στην Ρόμα.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, η Τσέλσι είναι πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα 38 εκατ. ευρώ του παίκτη, προσφέροντάς του 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Μανωλάς επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, διαβεβαιώνοντάς τον, ότι επιθυμεί να παραμείνει στους «τζιαλορόσι».

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι πίσω από την άρνηση στους «μπλε» του Λονδίνου, βρίσκεται η επιθυμία της συζύγου του να μείνει στην ιταλική πρωτεύουσα, όπου γέννησε τα δύο παιδιά της. Το ίδιο συνέβη και τον Ιανουάριο με τον Ντζέκο, όταν η Ανα Σίλατζιτς, «έσπασε» τη συμφωνία με την Τσέλσι.

Να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά, με την παραμονή του Μανωλά, η αμυντική τετράδα της Ρόμα θα μπορούσε να είναι η ίδιο όπως και πέρυσι.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook