Ο Τσιτσιπάς τράκαρε σε γέφυρα φτιάχνοντας την κάμερά του – Το μήνυμά του για τους οδηγούς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αποδείξει πως έχει μια… ιδιαίτερη σχέση με την κάμερά του, αφού εκτός αγωνιστικών χώρων καταγράφει πολλά μέρη που επισκέπτεται, μόνο που αυτό είχε και… οδυνηρές συνέπειες. Συγκεκριμένα, έλληνας τενίστας τράκαρε σε γέφυρα και στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμά για τους οδηγούς.

Ο 20χρονος αθλητής, θέλοντας να φορτίσει τις μπαταρίες του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Miami Open, πήγε σ’ ένα τουριστικό θέρετρο στο νησί Νίβις στην Καραϊβική. Φυσικά και τραβούσε εικόνες με την κάμερά τους, ανεβάζοντας και νέο υλικό στο κανάλι του στο youtube.

Ο Στέφανος κάνει βόλτες μ’ ένα άσπρο αυτοκινητάκι, όπως αυτά που έχουν στους αγώνες γκολφ. Πηγαίνει από την καμπάνα του στο εστιατόριο για να πάρει το μπρέκφαστ του. Περιγράφει τις εικόνες στην εντυπωσιακή βίλα όπου – όπως αναφέρει – ακούγονται οι ήχοι μόνο από μαϊμούδες και βατράχους. Λέιε πως είναι το εσωτερικό της βίλας, στην οποία το μόνο που δεν λειτουργεί είναι η τηλεόραση.

Πιάνει το τιμόνι από το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με το ένα χέρι και όταν προσπάθησε να τακτοποιήσει την κάμερα του στο αυτοκινητάκι, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια ξύλινη γέφυρα. Έλαβε βοήθεια, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να πάρει με τα πόδια στον προορισμό του, μέσα σε μια αχανή έκταση του ξενοδοχείου κάνοντας και νέες γνωριμίες.

Όπως είπαμε, ο καλύτερος έλληνας τενίστας έστειλε μήνυμα πως δεν κάνουμε ποτέ vlog την ώρα της οδήγησης: «Μην τραβάτε vlog όταν οδηγείτε».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με όμορφες εξωτικές εικόνες. Η στιγμή του ατυχήματος στο video είναι στο 6:45:


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook