«Ο Στέφανος θα κατακτήσει το Wimbledon», λέει ο πατέρας του Τσιτσιπά

Αισιόδοξος για την πορεία του γιου του είναι ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά. Πιστεύει ότι το πρώτο Grand Slam που θα κατακτήσει ο Στέφανος θα είναι το ιστορικότερο όλων, δηλαδή το χορτάρινο Wimbledon…

Ηδη οι ειδικοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του. Πολλοί, μάλιστα, θεωρούν πως είναι ζήτημα χρόνου να κατακτήσει το πρώτο του Grand Slam και ο Κερέι Αμπάκα- ο οποίος ζει καθημερινά τον Στέφανο στις προπονήσεις στην “Mouratoglou Academy”- αποκάλυψε ποια είναι η «πρόβλεψη» του Απόστολου Τσιτσιπά για τον γιο του: «Ο πατέρας του πάντα λέει ότι ο πρώτος τίτλος Grand Slam που θα κατακτήσει θα είναι το Wimbledon. Το χορτάρι ταιριάζει στο παιχνίδι του και παρότι μπορεί ακόμη να μην είναι απόλυτα έτοιμος, θα γίνει πολύ επιθετικός παίκτης».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν περίμενε να πάει τόσο καλά στο Masters του Τορόντο, τόνισε: «Με τίποτα. Με τίποτα. Φυσικά και δεν θα το πίστευα. Αλλά ναι, άλλαξε τελείως σε σχέση με πέρυσι. Είναι ένας διαφορετικός παίκτης. Το ίδιο άτομο, αλλά διαφορετικός παίκτης. Έχει αλλάξει πολλά. Έχει εξελίξει το παιχνίδι του. Έχει γίνει πιο σταθερός και σκεπτόμενος παίκτης όταν βρίσκεται στο κορτ. Φυσικά αυτά ήρθαν μέσα από σκληρή δουλειά και από την αγάπη του για το άθλημα. Είναι ένα νέο παιδί με τρομερό πάθος για αυτό που κάνει».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook