Ο Προμηθέας κοντά στους ηλικιωμένους – Η συγκινητική επίσκεψη της πατρινής ομάδας
Ο Προμηθέας εκτός από καλό μπάσκετ μέσα στα παρκέ, προσφέρει και κοικωνικό έργο. Στο πλαίσιο αυτό οι παίκτες της πατρινής ομάδας επισκέφτηκαν την πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΑΙΝΕΙΑΣ» και αντάλλαξε σκέψεις και ευχές με τους ηλικιωμένους που διαμένουν εκεί. Λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, τα μέλη του Προμηθέα πραγματοποιησαν μια συγκινητική επίσκεψη.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου των Πατρινών αναφέρει:

«Εμπνεόμενη από το κατανυκτικό και εορταστικό πνεύμα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας μια αντιπροσωπεία της Ανδρικής ομάδας, αποτελούμενη από τους αθλητές του Προμηθέα Πάτρας Ολεξάντρ Λίποβι, Τερέλ Παρκς, Χρήστος Σαλούστρος και Μιχάλη Τσαϊρέλη με την συνοδεία του εκπροσώπου της διοίκησης Παντελή Αθανασίου, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος κι επισκέφτηκε την πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΑΙΝΕΙΑΣ», που φιλοξενείται στο κτίριο του πρώην γηροκομείου του Αγίου Νικολάου Βάρδας της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, σ’ ένα καταπράσινο δεντρόφυτο χώρο έξι στρεμμάτων, λίγο έξω από την Βάρδα.

Τους παίκτες υποδέχθηκε ο καθηγητής φυσικής αγωγής, Σεραφείμ Βουκελάτος, από τα ιδρυτικά στελέχη του «Αινεία». Οι αθλητές ξεναγήθηκαν στην μονάδα, όπου εκτός από τα 28 δωμάτια, που έχουν τη δυνατότητα φιλοξενίας 62 ατόμων, και τα σαλόνια και τις τραπεζαρίες λειτουργούν, επίσης, ιατρείο, φυσικοθεραπευτήριο, χώρος εκδηλώσεων, μαγειρεία, καθαριστήριο και λοιποί βοηθητικοί χώροι.

Κυρίως, όμως, η αντιπροσωπεία του Προμηθέα είχε την ευκαιρία να συζητήσει και ν’ ανταλλάξεις σκέψεις και ευχές με τους ηλικιωμένους που διαμένουν στον «Αινεία» σ’ ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον».

Φωτογραφίες: promitheasbc.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook