«Ο Παϊρόζ απέκτησε το 50% των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου»

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ φαίνεται να αποκτά λόγο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά όχι ακόμα σε ρόλο νέου ιδιοκτήτη. Την Τρίτη (09/10) ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε με επίσημη τοποθέτηση ότι το περασμένο Σάββατο (06/10) υπεγράφη η συμφωνία με την εταιρεία «PAN ASIA INVESTMENTS LTD» συμφερόντων του ταϊλανδού επιχειρηματία για τη μεταβίβαση του 50% των μετοχών που κατείχε ο ίδιος στους «πράσινους».

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται, πάντως, τι θα γίνει με το υπόλοιπο 50% των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου, η πλευρά του οποίου χαρακτηρίζεται τη συμφωνία ως μία «πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.

Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook