Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τελετή παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ – Ποια η σχέση του στρατηγού με την ΑΕΚ
Ο νέο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου είναι γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του και δεν αποτέλεσε, λοιπόν, έκπληξη η παρουσία του προπονητή θρύλου της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τελετή παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ.

Ο πρώην παίκτης, προπονητής και παράγοντας της ΑΕΚ, συνδέεται με φιλία χρόνων με τον νέο αρχηγό, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της Ένωσης, παρακολουθώντας συχνά παιχνίδια της ομάδας.

Μια άγνωστη ιστορία που συνδέει τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ με την αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΚ, καθώς λίγο έλειψε αντι για τα τείχη των «μπλε φτερών» που υψώνει καθημερινά στο Αιγαίο με τα «γεράκια» της Πολεμικής Αεροπορίας για την αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών, να… «αναχαίτιζε» τις προσπάθειες για γκόλ των επιθετικών των αντιπάλων ομάδων της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα αφηγητές της συγκεκριμένης ιστορίας είχαν πει, ο ΑΕΚτζής Α/ΓΕΕΘΑ από την Δράμα, εκτός από ένας ικανότατος ιπτάμενος στα μαχητικά αεροσκάφη «πετούσε» με την ίδια επιτυχία, όταν βρισκόταν κάτω και από τα ποδοσφαιρικά γκολπόστ. Αναμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχε δώσει για τη Σχολή Ικάρων, και άγνωστο εάν πίστευε ή όχι, στην επιτυχημένη έκβαση αυτής της αποστολής, επιχείρησε να πραγματοποιήσει και το άλλο μεγάλο όνειρό του: να υπερασπιστεί τα δοκάρια της Ένωσης.

Ήταν δε, τέτοια η επιθυμία του, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αποφάσισε να μιλήσει με μια από τις εμβληματικές μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ, τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο. Είχε μάλιστα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ιστορικό ηγέτη της κιτρινόμαυρης ομάδας, ζητώντας να δοκιμαστεί από τον «Δικέφαλο».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «OnAlert» πέρασε με άριστα από την… κρίση του τότε προπονητή τερματοφυλάκων της Ένωσης Μιχάλη Δελαβίνια, αλλά παρά το θετικό αποτέλεσμα, η επιτυχία στις εξετάσεις για τη Σχολή Ικάρων τον έστειλε στην Πολεμική Αεροπορία, της οποίας μέχρι και ηγείτο μέχρι πρότινος…

Πηγή, φωτογραφίες: onalert.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook