Ο Μαυροπάνος εντυπωσίασε και παραμένει στην Άρσεναλ

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος φαίνεται πως έχει κερδίσει τον Άρσεν Βένγκερ και ενώ αρχικά ο αλσατός μάνατζερ των «κανονιέρηδων» είχε δηλώσει ότι ο παίκτης θα παραχωρηθεί δανεικός, μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι στο Λονδίνο (0-0) επιβεβαίωσε ότι ο έλληνας αμυντικός θα παραμείνει στην Άρσεναλ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Μαυροπάνος, εντυπωσίασε τον Βενγκέρ στις προπονήσεις, κατά τη διάρκεια της πρώτης του εβδομάδας στο Λονδίνο, «αναγκάζοντάς» τον να αναθεωρήσει την αρχική του άποψη και να μην επιτρέψει τον δανεισμό του στην Βέρντερ Βρέμης, με την οποία η Άρσεναλ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

«Εγώ προσωπικά θέλω να τον κρατήσω μέχρι τον Μάιο για να τον γνωρίσω καλύτερα και να αξιολογήσω το επίπεδό του», δήλωσε ο Βενγκέρ στους δημοσιογράφους. «Τα πρώτα σημάδια που παρουσίασε στις προπονήσεις ήταν τόσο ενθαρρυντικά που αποφάσισα να τον κρατήσω».

Κοσιελνί, Μονρεάλ και Κολάτσινατς είναι τραυματίες, γεγονός που θα μπορούσε να δώσει τη δυνατότητα στο Μαυροπάνο να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)