Ο Μακενρο… έσταζε μέλι για τον Στέφανο στην εκπομπή του, μίλησε με μυθικές ατάκες

Ο παλαίμαχος αστέρας του τένις στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Eurosport αποθέωσε τον έλληνα τενίστα

Ο θρυλικός Τζον Μάκενρο δεν κρύβει την αδυναμία του στον Στέφανο Τσιτσιπά και φροντίζει να το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο παλαίμαχος αστέρας του τένις στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Eurosport, «The Commissioner of Tennis», έπλεξε το εγκώμιο του 20χρονου έλληνα τενίστα, κάνοντας αναφορά ακόμη και στην αρχαία Ελλάδα, αλλά και στην… αθυροστομία του Στέφανου που, όπως είπε, του θυμίζει εκείνον όταν έπαιζε στα κορτ.

«Στη μυθολογία δεν χάνουν οι θεοί από τους ανθρώπους. Στη μυθολογία του τένις ο θεός έχασε από έναν Έλληνα. Ξέρω πως το παράκανα με τη φράση που ανέφερε περί αλλαγής φρουράς και επίσης ξέρω πως δεν άρεσε στον Ρότζερ Φέντερερ αυτό που είπα, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε πως αυτός ο μικρός Έλληνας με το μακρύ μαλλί θα είναι η νέα μεγάλη δύναμη του τένις», είπε ο Μάκενρο.

Και συνέχισε: «Για μένα δεν είναι απλά ένας από τους επόμενος σπουδαίους του τένις, αλλά ένα ξεχωριστό ταλέντο. Ο Στέφανος παρουσιάζεται λίγο φιλοσοφημένος, κάτι που έχει βάση από τη στιγμή που προέρχεται από την Ελλάδα, τη χώρα του Πλάτωνα και του Σωκράτη. Στο court όταν θυμώνει παρουσιάζεται λιγότερο φιλοσοφημένος. Δάκρυσα όταν διάβασα τι είπε στον διαιτητή στην αναμέτρηση για τον γ’ γύρο (σ.σ.: «Αυτός ο μαλ…ς με έχει γαμ…! Γ… το σπίτι του», είχε πει ο Τσιτσιπάς). Χρησιμοποίησε τα ίδια λόγια που έλεγα και εγώ όταν αγωνιζόμουν. Έχει θέληση για να συνεχίσει την κληρονομιά μου».

Πηγή: gazzetta.gr


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook