Ο Ατρόμητος δείχνει το φιλοζωϊκό του πρόσωπο – Κάλεσμα για υιοθεσία μικρών κουταβιών

Με τον καλύτερο τρόπο δείχνει το φιλοζωϊκό της πρόσωπο η ΠΑΕ Ατρόμητος καλώντας τον κόσμο για υιοθεσία εννιά μικρών κουταβιών που βρέθηκαν στο δρόμο. Το έκανε μέσω ανακοίνωσης στο επίσημο site και με φωτογραφίες που έβγαλαν οι παίκτες, ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι και μέλη της διοίκησης στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Να θυμίσουμε ότι και οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης στις αρχές του μήνα πρόσφεραν ζεστή αγκαλιά σε πέντε σκυλάκια. Οι παίκτες της αρκαδικής ομάδας έδειξαν και αυτοί το φιλοζωϊκό τους πρόσωπο, φροντίζοντας κουτάβια που έψαχναν σπίτι…

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει:

Η ομάδα μας σας καλεί σε μια Ατρόμητη υιοθεσία

Με 9 υπέροχα κουταβάκια πόζαραν οι παίκτες και το επιτελείο της ΠΑΕ Ατρόμητος παροτρύνοντας τον κόσμο της ομάδα και όχι μόνο για να σώσει μια αδέσποτη ψυχή από το δρόμο.

Με σύνθημα «Για μια Ατρόμητη υιοθεσία» η ομάδα μας αγκάλιασε για μια μέρα τα 9 μικρά σκυλάκια που βρέθηκαν παρατημένα στο Περιστέρι και φροντίζονται από ομάδα εθελοντών που ψάχνουν για υπεύθυνες υιοθεσίες.

Η φροντίδα των μικρών τετράποδων φίλων μας είναι ευθύνη όλων και γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους του ενδιαφερόμενου να δουν από κοντά τα αξιαγάπητα μικρά κουταβάκια και να πάρουν τη μεγάλη απόφαση για φροντίδα και μέριμνα με μια υιοθεσία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 6946127460 & 6977589891 και με τη φιλοζωϊκή σελίδα στο Facebook: Faidrinho’s Strays.

Αυτή η κίνηση της ομάδας μας έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες φιλοζωικές ενέργειες με κορυφαία αυτή της φροντίδας δυο μικρών τετράποδων που βρέθηκαν πριν από 8 μήνες έξω από το προπονητικό κέντρο Μαζαράκη.

Η οικογένεια του Ατρομήτου αγκάλιασε τα δυο μικρά κουταβάκια και τους δημιούργησε τις καλύτερες προϋποθέσεις περίθαλψης, φιλοξενίας και φροντίδας όλο αυτό τον καιρό.

Πλέον τα δυο μικρά σκυλάκια αποτελούν κομμάτι της ομάδας μας και καθημερινά φροντίζουμε για την καλύτερη φροντίδα τους.

Σχετικό ποστ στο Facebook έκανε και ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου:


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook