Νέο αποκαλυπτικό SMS της Γέλενα σε Βράνιες ανατρέπει την… εικόνα του σκανδάλου
Το ερωτικό σκάνδαλο ανάμεσα στον Όγκνιεν Βράνιες και την Γιελένα Καρλέουσα (σύζυγος του παίκτη Ντούσκο Τόσιτς αγωνίζεται στην Κίνα και την Γκουανγκζού) φαινόταν πως θα είχε πολλά επεισόδια και το τελευταίο ανατρέπει την… εικόνα που είχε διαμορφωθεί για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ήρθε στη δημοσιότητα sms που φέρεται να έστειλε η γνωστή σέρβα τραγουδίστρια στον παίκτη της Άντερλεχτ που δείχνει πως το ερωτικό σκάνδαλο δεν είναι και τόσο μικρό και.. πέφτουν οι «κατηγορίες» που εξαπέλυσε Γιελένα Καρλέουσα για τον Όγκνιεν Βράνιες.

Μιλάμε για ένα σκάνδαλο, που εκτός από την Σερβία, την Βοσνία, και την Ελλάδα έχει πάρει διαστάσεις και σε άλλες χώρες. Να θυμίσουμε ότι η σέρβα τραγουδίστρια δημοσίευσε το γεννητικό όργανο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ στο facebook της χαρακτηρίζοντας «μικροτσ…νο» και αυτός απάντησε με τα δικά της γεννητικά όργανα.

Ένα σέρβικο site δημοσίευσε ένα μήνυμα της Γελένα προς τον Όγκνιεν Βράνιες μετά από ταξίδι που είχαν κάνει οι δυο τους στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν είχαν επισκεφτεί και την Ακρόπολη.

Στο sms η Γελένα Καρλέουσα γράφει στον βόσνιο κεντρικό αμυντικό:

«Πόσο σε θέλω τώρα. Πόσο παθιασμένα. Πως θα πάρω το σκληρό κα..ι σου τώρα; Το θέλω αμέσως στο στόμα μου και να τα καταπιώ όλα και μετά θα σε αφήσω να ξεκουραστείς.

Και μόλις αποκοιμηθώ, θέλω να χώσεις τη μύτη σου κάτω και να γλείψεις τα χείλη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε θα είμαι πολύ ανώμαλη στο σπίτι και θα ουρλιάζω. Και μετά θέλω να με καβαλήσεις σκληρά σαν να είμαι πραγματική τσ@@λα.

Επειτα να μου επιτρέψεις να αλλάξω θέση για να μπεις βαθύτερα, όπως όταν ξεκινήσαμε, και μετά σαν τρελοί να με πιάσεις με τα δύο σου χέρια και να μου λες πως είμαι η σκ…λ@ σου και να με παίζεις περισσότερο».
Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, αναμένονται πολλές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα με τον Βράνιες να στέλνει περίπου 40 sms την ημέρα στη γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς, ενώ της είχε στείλει και 1009 τριαντάφυλλα.

Δείτε το sms, που φέρεται να έστειλε η Γέλενα…

Δείτε και φωτογραφίες της σέρβας τραγουδίστριας από τα social media:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook