Νέα τροπή για το δυστύχημα του Σάλα: Συνελήφθη 64χρονος άνδρας με την υποψία της ανθρωποκτονίας

Νέα τροπή έχουμε με την υπόθεση του θανάτου του Εμιλιάνο Σάλα, σε αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο Ιανουάριο, όταν πήγαινε από τη Ναντ στο Κάρντιφ ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, καθώς η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε την Τετάρτη (19/06) ότι συνέλαβε έναν άνδρα με την υποψία της ανθρωποκτονίας.

Αυτή η είδηση δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με τον θάνατο του αργεντινού ποδοσφαιριστή. «Σήμερα συνελήφθη ένας 64χρονος άνδρας από την περιοχή του βόρειου Γιορκσάιρ με την υποψία της ανθρωποκτονίας από παράνομη πράξη», δήλωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας του Ντόρσετ, Σάιμον Χάξτερ και πρόσθεσε: «Βοηθάει με τις έρευνές μας και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ διεξάγεται η έρευνα».

Σύμφωνα με τη δήλωση, η αστυνομία δεν θα παράσχει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα του ανθρώπου σε αυτό το στάδιο της έρευνας.

Ο 28χρονος, Σάλα, πετούσε από τη δυτική Γαλλία (ανήκε στη Ναντ) με προορισμό την Ουαλία, προκειμένου να υπογράψει στην Κάρντιφ, όταν το αεροσκάφος που επέβαινε εξαφανίστηκε στην Μάγχη.

Να θυμίσουμε ότι τον Απρίλιο ο πατέρας του άτυχου παίκτη «έφυγε»και αυτός από τη ζωή, μην αντέχοντας τον χαμό του γιου του.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook