Νέα συνάντηση Ολυμπιακού με Αδριατική Λίγκα – «Αγκάθι» η χρονική διάρκεια ενδεχόμενου «γάμου»
Η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού συνεχίζει τις επαφές τις με την Αδριατική Λίγκα, ώστε να βρεθεί φόρμουλα για τη συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» τη νέα αγωνιστική περίοδο και στο πλαίσιο αυτό στελέχη των Πειραιωτών θα συναντηθούν στο Ζάγκρεμπ με εκπροσώπους του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Οι δυο πλευρές θα συζητήσουν για ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών και «αγκάθι» αποτελεί η χρονική της διάρκεια της… δέσμευσης.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Νίκος Λεπενιώτης εκ μέρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ θα ταξιδέψουν για την Κροατία την Τετάρτη (10/4) και εκεί θα τα πουν με τους ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας και το θέμα τους θα είναι η ενδεχόμενη συμμετοχή των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τα δεδομένα αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Η Αδριατική Λίγκα είναι διατεθειμένη να δώσει πενταετές ή τριετές συμβόλαιο στους «ερυθρόλευκους», γεγονός που δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις.

Να θυμίσουμε ότι μέσα στον Μάρτιο είχε γίνει η επίσημη προσέγγιση του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα, μετά την κόντρα των Πειραιωτών με την ΕΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook