Μπόλτον ώρα… μηδέν: Ζητά φαγητό για τους υπαλλήλους του συλλόγου
Η οικονομική κατάσταση στην Μπόλτον είναι κάτι παραπάνω από τραγική και η αγγλική ομάδα έφτασε στο σημείο να κάνει έρανο για να εξασφαλίσει φαγητό για τους υπαλλήλους της. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα «Bolton News», υπογραμμίζοντας πως οι διοικούντες των «Γουόντερερς» έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν έκκληση από τον κόσμο για δωρεές φαγητού, προκειμένου να σιτίσουν τους υπαλλήλους του συλλόγου, αλλά και του ξενοδοχείου «Bolton Whites Hotel».

Να αναφέρουμε πως η Μπόλτον, στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, βρίσκεται εδώ και καιρό σε καθεστώς υποχρεωτικής οικονομικής διαχείρισης, λόγω χρεών. Ο αγγλικός σύλλογος μετείχε φέτος στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και είναι χαρακτηριστικό πως το ματς με την Μπρέντφορντ στις 27 Απρίλη δεν διεξήχθη, επειδή οι παίκτες κατέβηκαν σε απεργία.

Οι παίκτες και οι προπονητές πολλές φορές περίμεναν ημέρες για να εισπράξουν το μισθό κάθε μήνα. Είχαν αναβληθεί και προπονήσεις, αφού το προπονητικό κέντρο έπρεπε να κλείσει λόγω έλλειψης νερού, τροφίμων και άλλων προμηθειών απαραίτητων, για τη διεξαγωγή της. Αυτό είχε αποκαλύψει μέσα στη χρονιά η «Daily Telegraph». Γι’ αυτό τον λόφο ο σύλλογος ενημέρωνε παίκτες και προσωπικό, πως θα είχαν ελεύθερες ημέρες.

Τερμάτισε προτελευταία και η κακή σεζόν της Μπόλτον ολοκληρώθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Όπως είπαμε, μετά τον υποβιβασμό της στη Λιγκ 1, έγινε γνωστό ότι μπαίνει και σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης.

Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη σεζόν, θα ξεκινήσει τη Λιγκ 1 με -12 βαθμούς. Βλέπετε, οι «Γουόντερερς» είχαν δυο εβδομάδες περιθώριο για να βρουν λύση στα οικονομικά προβλήματα και να πληρώσουν το 1,2 εκατ. λίρες που χρωστούσε στην εφορία, αλλά η διοίκηση του συλλόγου δεν τα κατάφερε.

Να θυμίσουμε ότι Μπόλτον έγινε η πρώτη αγγλική ομάδα που μπαίνει σε καθεστώς διαχείρισης μετά την Όλντερσοτ το 2013. Έχει σταθερά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, ενώ οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι για τους δύο τελευταίους μήνες.
Για τον ίδιο λόγο πριν από χρόνια είχε υποβιβαστεί η Πόρτσμουθ από την Premier League και από τότε δεν έχει ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook