Η γαλλική λίγκα θα βοηθήσει για την ανασυγκρότηση της Παναγίας των Παρισίων
Ο αθλητικός κόσμος είναι και αυτός συγκλονισμένος από τις καταστροφές στην Παναγία των Παρισίων και η λίγκα της Γαλλίας θα συνεισφέρει οικονομικά στην ανασυγκρότηση του καθεδρικού ναού.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της γαλλικής Ligue (LFP) Ναταλί Μπόι ντε λα Τουρ, υποσχέθηκε την Τρίτη (16/4) ότι το γαλλικό ποδόσφαιρο θα κινητοποιηθεί προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά στην ανασυγκρότηση του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων, που τη Δευτέρα (15/4) υπέστη πολλές ζημιές από μια τεράστια πυρκαγιά, αλλά, ευτυχώς, δεν κατέρρευσε.

«Ο κόσμος του γαλλικού ποδοσφαίρου θα κινητοποιηθεί, προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά στην ανοικοδόμηση του καθεδρικού ναού» ο οποίος «είναι μέρος της κληρονομιάς μας», διαβεβαίωσε η πρόεδρος της γαλλικής Ligue κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μιας συμφωνίας με την WWF Γαλλίας, χωρίς να προσδιοριστεί πάντως το ακριβές ποσό και συμπλήρωσε: «Αυτή θα είναι μια βοήθεια που προσπαθήσουμε να έχουμε από όλους τους παίκτες στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Θα είμαστε ενωμένοι σε αυτό το δράμα που μας επηρεάζει όλους. Μας άγγιξε πολύ».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφία: europaunited.eu

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook