Γ. Αγγελόπουλος: Υπάρχει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει

Γνωστοποίησε ότι έχει συσταθεί ομάδα εργασίας για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με την εύρεση λύσης στο αδιέξοδο που έχει προκύψει στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, μετά το έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποσύρουν την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης της πειραϊκής ΚΑΕ γνωστοποίησε ότι έχει συσταθεί ομάδα εργασίας για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων και ξεκαθάρισε ότι στο θέμα με τους ξένους διαιτητές θα αποφασίσει ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε τις προθέσεις της ομάδας για συμμετοχή της στα πλέι οφ.

«Όπως είδατε εμείς είμαστε εδώ μέχρι το τέλος. Δόθηκε μία λύση και θα σας ενημερώσει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι για τα πλέι οφ, αλλά έχει γίνει μία ομάδα για να αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει. Δεν αποσύρουμε την προσφυγή. Έγινε ένα βήμα, συμφώνησαν σχεδόν όλες ομάδες, μετά από διαφωνίες. Συστάθηκε η ομάδα. Έχουν όλα σχέση με την απόφασή μας για τα πλέι οφ. Δεν μπορούμε να δικάσουμε, είναι νομικά θέματα αυτά, δεν ισχύει τίποτα. Δεν απορρίφθηκε θέμα για τους ξένους διαιτητές. Δεν είναι θέμα του ΕΣΑΚΕ. Έχει άποψη ο ΕΣΑΚΕ, αποφασίζει ο κ. Βασιλακόπουλος».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook