Φτιάχνει ομάδα ΑΜΕΑ ο Παναθηναϊκός – Ανάρτηση από την ομάδα μπάσκετ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Πολύ σημαντική κίνηση από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φτιάχνει ομάδα ΑΜΕΑ. Η απόφαση ελήφθη στο πρόσφατο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και αναμφίβολα πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό και συγκινητικό, το οποίο, μάλιστα, συμπίπτει με τη μέρα που είναι αφιερωμένη στα άτομα με ειδικές ανάγκες (3/12). Τέτοιες κινήσεις δείχνουν το μεγαλείο του αθλητισμού. αλλά και των «πράσινων». Η επωνυμία θα είναι Παναθηναϊκός ΑΜΕΑ.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η σύσταση ομάδας του «τριφυλλιού» μπάσκετ αμαξιδίου ενώ με την πάροδο του χρόνου θα μπαίνουν και άλλα αθλήματα όπως η ξιφασκία, η σκοποβολή κλπ. Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο mail info@panathinaikosamea.gr.

Την ίδια ώρα, η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου προέβη σε σχετική ανάρτηση στο Facebook με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

«Μία ημέρα αφιερωμένη στους συνανθρώπους μας με τις ειδικές ικανότητες και την τεράστια ψυχική δύναμη. Αφιερωμένη σε εκείνους που μας παραδίδουν καθημερινά μαθήματα ζωής, με βασικότερο το ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε ΠΟΤΕ, όσες κι αν είναι οι δυσκολίες που μας προκύπτουν. Γι’ αυτό και, όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα, πρέπει να τους σκεφτόμαστε και να είμαστε δίπλα τους», αναφέρεται σχετικά.

Πηγή: panathinaikos24.gr


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook