Αισιοδοξία για αλλαγή στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Έντονη κινητικότητα σε διοικητικό επίπεδο παρατηρείται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι από τις διαρροές που υπάρχουν, προκύπτει ότι υπάρχει «φως στο τούνελ» για αλλαγή «σκυτάλης» μετά τη λήξη της περιόδου, χωρίς να υπάρχει τίποτα ακόμη δεδομένο.

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα βάλει τα χρήματα που απαιτούνται για να «βγει» η χρονιά (περίπου 4 εκ. ευρώ) κι από κει και πέρα θα επιδιώξει να απεμπλακεί εντελώς από την ΠΑΕ. Κάτι που ο ίδιος επιθυμεί διακαώς, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ο «διάδοχος».

Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, διαβεβαίωσε τους παίκτες στο Κορωπί ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να επέλθει πλήρης ομαλότητα με τις πληρωμές τους, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα.

Όλα αυτά συνηγορούν στο σενάριο περί αλλαγής στα διοικητικά του συλλόγου, κάτι που επιθυμούν και οι οπαδοί, αλλά κυρίως οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το ποδοσφαιρικό τμήμα (παίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλληλικό προσωπικό.)

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δείτε Επίσης