Επικά βίντεο από τον… ΠΑΟΚ Ζάμπιας – Αποκαλύψεις από τον παπά της Τούμπας
Βλέποντας τα παρακάτω βίντεο, σταματάς ό,τι κάνεις και απλά απολαμβάνεις. Όπως έχει γίνει γνωστό, στη Ζάμπια υπάρχουν φίλοι του ΠΑΟΚ που ετοιμάζονται για τη… φιέστα πρωταθλήματος και γύρισαν νέα επικά βίντεο. Την Τετάρτη (20/2) μίλησε στον Ant1ο… γνωστός παπάς που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και έχει κάνει… δεύτερο σπίτι την Τούμπα, υπογραμμίζοντας, εκτός των άλλων: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόση ομορφιά ενώνεται στα τσιμέντα της Θύρας 4, εξομολογώ ακόμη και στο γήπεδο».

Τα βίντεο από τους φίλους του ΠΑΟΚ στη Ζάμπια θα μπορούσαν να πάρουν και Όσκαρ σκηνοθεσίας, κάνοντας και καζούρα στον Ολυμπιακό:

Θυμηθείτε πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ στη Ζάμπια, κούνησαν και… σεντόνι του Champions League:

Σημειώνεται ότι ο παοκτζής «παπάς» στη συγκεκριμένη χώρα της Αφρικής είχε βάλει ντόποιους οπαδούς να βρίζουν τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να βγάλει  ανακοίνωση η τοπική Ιερά Μητρόπολη.

****

Ο Χρήστος Μήτσιος, γνωστός και ως «παπα – ΠΑΟΚ», βρέθηκε. λοιπόν, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» και είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει…

«Είναι μεγάλη υπόθεση να δίνουμε χαρά στον κόσμο», είπε ο πάτερ Χρήστος, όταν έπαιξε βίντεο με βρίσκεται μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Για το πως βιώνει την παρουσία του στο γήπεδο: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόση ομορφιά ενώνεται στα τσιμέντα της Θύρας 4, στο κρύο, στη βροχή. Κάθομαι και το τρώω μαζί τους, θέλω να είμαι εκεί, ένας από αυτούς. Εκεί καταλαβαίνω τι σημαίνει η αγάπη ενός παιδιού φευγάτου που έρχεται να με αγκαλιάσει. Εκεί στο ημίχρονο έρχεται να μου κάνει μια μικρή εξομολόγηση, να μου γεμίσει το αυτί με τα προβλήματά του και να λέω “τι ομορφιά εδώ” και γύρω να καίνε όλα.

Πες μου ένα λόγο για να ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή, μου λένε. Βλέπω στα μάτια τους αυτόν που λίγο αν τον ανεβάσεις θα γίνει ο καλύτερος άνθρωπος. Θα μπορούσα να ήμουν στα επίσημα του ΠΑΟΚ, αλλά πήγα μόνο δύο φορές. Μου λένε να μην φεύγω από κοντά τους τα παιδιά και είμαι έτοιμος να κλάψω. Εκεί είναι η καρδιά μου, δίπλα σε αυτά τα παιδιά».

Η συζήτηση άνοιξε, μάλιστα, ακόμη περισσότερο, με τον παπά – ΠΑΟΚ να σημειώνει: «Δεν θέλω τους καλούς χριστιανούς, θέλω αυτούς που βρίζουν και αμφισβητούν το Θεό, να με αφήσουν να τους αγκαλιάσω, να γίνουμε φίλοι. Με συγκίνησε ο πρωθυπουργός που πήγε στη Σχολή της Χάλκης και προσκύνησε την Αγιά Σοφιά , τι με νοιάζει αν είναι αριστερός ή δεξιός».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook