Έκανε την επέμβαση ο Βιεϊρίνια – Ποιος τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο;
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πραγματοποίησε την επέμβαση στο γόνατό του τη Δευτέρα (6/5) στο Πόρτο από τον γιατρό της Εθνικής Πορτογαλίας κ. Νορόνια με τη συμμετοχή του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδος είχε μια ευχάριστη έκπληξη.

Βλέπετε, μετά την πετυχημένη επέμβαση δέχθηκε την επίσκεψη του Πέπε, του αμυντικού της Πόρτο, με τον οποίο είναι φίλοι και λόγω της κοινή τους θητείας στην εθνική ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής άσος του «Δικέφαλου του Βορρά» υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση σε εγχείρηση αποκατάστασης, τόσο του χιαστού όσο και του μηνίσκου του. Πλέον ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναρρώνει στην κλινική που έγινε επέμβαση.

Δείτε την σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε το sdna.gr:

Οι πρωταθλητές Ελλάδος στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Στον αρχηγό του Δικεφάλου έγινε αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με μόσχευμα επιγονατιδικού και αφαίρεση τμήματος του έσω μηνίσκου (μερική μηνισκεκτομή <20%).

Το πρόγραμμα αποκατάστασης του Βιεϊρίνια θα σχεδιαστεί από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ με σκοπό την ασφαλέστερη και ταχύτερη επάνοδο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή…».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ γνωρίζεται καλά με τον Πέπε και λόγω της εθνικής Πορτογαλίας:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook