Δύσκολες ώρες για τη μαμά του Ρονάλντο – Ακόμα πιο κοντά της ο σταρ της Γιουβέντους

Για δεύτερη φορά η μητέρα του πορτογάλου αστέρα δίνει μάχη με τον καρκίνο...
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Γιουβέντους είναι συνεχόμενες, αλλά το μυαλό του πορτογάλου άσου είναι πάντα κοντά και στη μητέρα του. Η Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Αβέιρο δίνει μάχη για δεύτερη φορά με τον καρκίνο στα 64 της. Είχε έρθει αντιμέτωπη ξανά με την ασθένεια το 2007 και τότε είχε βγει νικήτρια. Ο διεθνής άσος θέλει η μητέρα του να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και να παραμένει δυνατή.

Ο 34χρονος αστέρας βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς είναι πολύ δεμένος με τη μητέρα του που ουσιαστικά τον μεγάλωσε μόνη της, ενώ είναι σχεδόν πάντα κοντά του, είτε στις μεγάλες επιτυχίες και σε σπουδαία ματς, είτε και στις διακοπές του. Φέρεται να έχει και πολύ καλή σχέση με την σύντροφο του μεγάλου σταρ Τζορτζίνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως o «CR7» στις 5 Φεβρουαρίου πάτησε τα 34, αλλά αυτή τη φορά στη γιορτή των γενεθλίων του ο αστέρας της Γιουβέντους κοίταξε να ευχαριστήσει περισσότερο τη μητέρα του, η οποία βρέθηκε στην Ιταλία για να γιορτάσει μαζί με τον γιο της. Νωρίτερα είχε μιλήσει σε πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό για τη νέα αυτή μάχη που δίνει: «Χειρουργήθηκα σε άλλο στήθος στη Μαδρίτη, είχα κάνει ακτινοθεραπεία. Τώρα αγωνίζομαι για τη ζωή μου».

Πριν από περίπου 10 χρόνια η Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Αβέιρο είχε ακολουθήσει θεραπεία στην Πορτογαλία και το 2009, ο «CR7» δώρισε 100.000 στερλίνες για να χτιστεί κέντρο κατά του καρκίνου στο νοσοκομείο που η μητέρα του νοσηλεύτηκε και αντιμετώπισε πρώτη φορά την ασθένεια.

Πρόσφατα η μητέρα του τον υπερασπίστηκε και στην υπόθεση βιασμού, για την οποία κατηγορείται.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook