Δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί του Παναθηναϊκού, μετά από καταγγελία του Κοτσόλη

Δυσοίωνο δείχνει το μέλλον του Παναθηναϊκού, με τις προσφυγές να αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου για τα οικονομικά του προβλήματα, καθώς ο Στέφανος Κοτσόλης κινήθηκε δικαστικά προκειμένου να εισπράξει τις οφειλές του.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ, σύμφωνα με την ενημέρωση της προς τα media, οφείλει 80.000 ευρώ στον 38χρονο τερματοφύλακα, εκ των οποίων οι 63.000 ευρώ έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες. Ο Κοτσόλης έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να διασφαλίσει το ληξιπρόθεσμο χρέος και ως αποτέλεσμα, δέσμευσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας.

Από το Τριφύλλι εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ανδρώθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας και φόρεσε για πολλά χρόνια τη φανέλα της, δημιουργεί συνθήκες ασφυκτικής πίεσης για ένα μικρό ποσό.

Θεωρούν ότι πρόκειται για μία κίνηση που δυσκολεύει αφάνταστα την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου να εξυγιάνουν και να κρατήσουν ζωντανή την ΠΑΕ, ενώ θα μπορούσε να βάλει πλάτη και να βοηθήσει την ομάδα, την στιγμή που για δεκαπλάσιες οφειλές σε ξένους συλλόγους κανένας δεν προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Από την πλευρά του, ο Κοτσόλης θεωρεί ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή και η καλή διάθεσή του, ενώ όσες φορές επιχείρησε να έρθει σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, δεν βρήκε ανταπόκριση. Αναμένεται και η δική του τοποθέτηση.

(sport24.gr)


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook