Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός για ξένους διαιτητές – Παναθηναϊκός: Να τηρηθούν οι νόμοι και οι κανόνες

Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν εξώδικη γνωστοποίηση σε ΕΟΚ και ΚΕΔ
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω όσον αφορά στα αιτήματά της για ορισμό ξένων διαιτητών στους αγώνες της με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στις εγχώριες διοργανώσεις και εξαίρεση των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου από όλους τους αγώνες της σε Α1 και Κύπελλο Ελλάδας. Οι «πράσινοι» ζητούν την τήρηση της νομιμότητας και των κανόνων.

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή (8/3), ήδη μία ημέρα νωρίτερα είχαν αποστείλει εξώδικη γνωστοποίηση σε ΕΟΚ και ΚΕΔ καταστώντας σαφή την επίσημη θέση και πρόθεσή τους.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η K.A.E. Ολυμπιακός απέστειλε την Πέμπτη 07.03.2019 εξώδικη γνωστοποίηση σε Ε.Ο.Κ. και Κ.Ε.Δ., με την οποία κατάστησε σαφή την επίσημη θέση και πρόθεση της ομάδας μας να μην συμμετάσχει σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης που θα διευθύνουν οι διαιτητές Π. Αναστόπουλος, Α. Μάνος και Χ. Παναγιώτου, όπως και σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης με αντίπαλο την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός χωρίς την αποκλειστική παρουσία ξένων διαιτητών».

Από το Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δεν θα υπάρξει επίσημη αντίδραση για το εξώδικό αυτό. Το μόνο που έλεγαν είναι πως περιμένουν την τήρηση των νόμων και τον κανόνων, χαρακτηρίζοντας δημόσιο και ωμό εκβιασμό την συμπεριφορά του Ολυμπιακού.

Αυτό είχε τονίσει το «τριφύλλι», υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι κράτος ο Ολυμπιακός, θα βρουν τους νόμους μπροστά τους», μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την απαγόρευση εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ. Τότε, η ΟΔΚΕ είχε στηρίξει τους διαιτητές του ντέρμπι στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Να αναφέρουμε ότι οι έλληνες διαιτητές με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν πως δεν θα σφυρίξουν σε κανένα πρωτάθλημα, αν στις ελληνικές διοργανώσεις συμμετέχουν κληθούν και σφυρίξουν και ξένοι διαιτητές.

Επίσης, μετά τα όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όταν και ο Ολυμπιακός αποχώρησε από τον αγώνα, δεν έχουν οριστεί σε παιχνίδι του οι… ανεπιθύμητοι διαιτητές. Είχε προηγηθεί… πόλεμος των «ερυθρόλευκων» με τους «πράσινους» στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, με τον Ολυμπιακό να… τρολάρει, φέρνοντας… Κινέζους διαιτητές.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook