Μπορούσης: “Φοβηθήκαμε να κερδίσουμε την Ισπανία”!
Αποκαλυπτικός, όπως πάντα, ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Ώρα των πρωταθλητών”, στη συνδρομητική τηλεόραση της “NOVA”.

Ο διεθνής σέντερ, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό από την Ισπανία, στα προημιτελικά του Eurobasket και αν υπάρχει στεναχώρια, για να απαντήσει: “Φυσικά και υπάρχει. Θεωρώ ότι οι Ισπανοί φοβόντουσαν μην κερδίσουν εμάς και εμείς φοβόμασταν να κερδίσουμε εκείνους. Ήμουν μαζί με τον Ρέγιες και ούτε εκείνος το πίστευε. Φοβηθήκαμε να κερδίσουμε, αυτή είναι η αλήθεια. Το ματς θα κρινόταν σε ένα σουτ ή ένα λάθος, όπως και έγινε. Έτσι εξελίχθηκε το παιχνίδι”.

Αναφορικά με τομ Βασίλη Σπανούλη και αν γνώριζε την απόφαση του για να αποχωρήσει, είπε: “Ναι το γνωρίζαμε ότι θα σταματήσει ο Σπανούλης. Είμαι ευαίσθητος και σκληρός, το ήξερα από το προηγούμενο βράδυ”.

Ο Μπουρούσης αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως κι εκείνος μαζί με τον Ζήση θα αποχωρήσουν από την Εθνική.

“Δεν έχει ειπωθεί από εμένα και τον Ζήση κάτι τέτοιο, ότι σταματάμε. Απλά δεν αρέσουμε σε κάποιους”, είπε ο διεθνής σέντερ.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook