Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ της Euroleague για Καλάθη και αδερφούς Γιαννακόπουλους – Μοναδικές εικόνες

«Ο προστάτης της κληρονομιάς του Παναθηναϊκού»

Αποκαλύφθηκε… το ντοκιμαντέρ της Euroleague για τον Νικ Καλάθη, «ταινία» στην οποία περιλαμβάνονται και κομμάτια για τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που δεν είναι πιο μαζί μας.

Οι εικόνες είναι μοναδικές και απολαυστικές για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, η οποία έκανε focus στον διεθνή άσο.

Η Euroleage εξιστορεί ουσιαστικά την ζωή του Νικ Καλάθη από την στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα, και στην… ταινία υπάρχουν πολύ όμορφες… πινελιές. Αναφέροντας πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι ο «προστάτης της “πράσινης” κληρονομιάς».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παρεμβαίνει και αστειεύεται με τον Νικ και τον Τζέιμς Γκιστ, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ξεναγεί τον Καλάθη, φίλοι του έμπειρου γκαρντ καταθέτουν ιστορίες και γνώμες.

Στο ντοκιμαντέρ φιλοξενούνται λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Σιμόν Μιζράχι για τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, του δυο άνδρες που έφυγαν από κοντά μας είναι αυτοί οι οποίοι απογείωσαν τον σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης.

Απολαύστε το μοναδικό ντοκιμαντέρ της Euroleague:

Ο Καλάθης κάλεσε τον Διαμαντίδη πίσω στην ενεργό δράση

Όπως είπαμε και μπορείτε να δείτε στο βίντεο, στο ντοκιμαντέρ συμμετέχει και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τον Νικ Καλάθης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και ο Euroleague Legend των «πρασίνων» συζήτησαν για λίγο, περιμένοντας τον Τζέιμς Γκιστ και ο Καλάθης… έριξε στο τραπέζι πρόταση επιστροφής στον Διαμαντίδη.

Αναλυτικά ο διάλογός τους:

Καλάθης: Σε υπογράψαμε για συμβόλαιο μισής σεζόν;
Διαμαντίδης: Είναι όλα διαφορετικά τώρα.
Καλάθης: Νομίζεις ότι μπορείς να παίξεις τώρα;
Διαμαντίδης: Όχι.
Καλάθης: Εσύ και ο Παπαλουκάς.
Διαμαντίδης: Όχι. Δεν μπορώ να παίξω.
Καλάθης: Σου λείπει καθόλου;.
Διαμαντίδης: Όχι… Δεν μου λείπει.

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς Γκιστ έκανε την εμφάνισή του στο παρκέ και όλοι μαζί άρχισαν τις προπονήσεις όπως πριν από μερικά χρόνια…


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook