Αποκαλύψεις του Πάκο Ερέρα για τον Ραούλ Μπράβο και την… Ελλάδα
Στην Ισπανία συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την «επιχείρηση οίκος» που αποκάλυψε το κύκλωμα που έστηνε παιχνίδια στην Ισπανία, με τους ρεπόρτερ να αναζητούν στοιχεία σχετικά με τη… δράση του Ραούλ Μπράβο και στο διάστημα που ήταν στη χώρα μας.

Σχετικές… αποκαλύψεις έκανε ο Πάκο Ερέρα, μιλώντας στην εφημερίδα «ABC» και αναφέρθηκε στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Άρη, για το διάστημα που ήταν μαζί στους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης. Αναφέρθηκε και σε χρήματα που είχε δώσει ο Ραούλ Μπράβο στον Θόδωρο Καρυπίδη.

«Εγώ έχω πάντα το δικό μου τεχνικό επιτελείο. Όταν πήγα στον Άρη μου είπαν ότι έπρεπε να είναι δεύτερος προπονητής ο Ραούλ Μπράβο. Δεν είχα μιλήσει ποτέ μαζί του, αλλά το δέχθηκα», είπε, χαρακτηριστικά, ο πρώην τεχνικός του Άρη στη συγκεκριμένη εφημερίδα.

«Με τον Μπράβο δούλεψα το πολύ τρεις μήνες, διότι αρχικά δεν ήταν μαζί μας. Ζούσε σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης, είχε άλλη παρέα. Ήταν συμπαθητικός και του άρεσε να κάνει αστεία. Ήταν μια επαγγελματική σχέση και τίποτα παραπάνω. Ο πρόεδρος δεν μιλούσε αγγλικά και ήταν δύσκολο να επικοινωνήσει μαζί του.

Επέμενε πολύ, όμως, να είναι ο Ραούλ Μπράβο δεύτερος προπονητής. Είχε άλλες επιχειρήσεις εκτός του ποδοσφαίρου και δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελε να συνεχίσει με την ομάδα. Γνωρίζαμε, βέβαια, πως ο Ραούλ Μπράβο του είχε δανείσει 300.000 ευρώ. Ο Καρυπίδης είχε ένα γραφείο στην Αθήνα και περνούσε εκεί το 80% του χρόνου του. Σπάνια τον βλέπαμε», τόνισε, ακόμα, ο ισπανός προπονητής και συμπλήρωσε:

«Μπορεί να ήθελε να έχω τον Ραούλ Μπράβο δεύτερο προπονητή επειδή του χρωστούσε χρήματα. Δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Είναι μια υπόθεση. Στην αρχή φαινόταν ότι ήταν φίλοι, αλλά στην πορεία η σχέση τους ψυχράθηκε. Πιστεύω ότι κατέληξε με άσχημο τρόπο η σχέση τους».

Ο Ερέρα ρωτήθηκε να περιγράψει πως ήταν η συμπεριφορά του Μπράβο και απάντησε: «Κάτι που μου είχε τραβήξει την προσοχή ήταν ότι ο Ραούλ δεν σήκωνε ποτέ το τηλέφωνο όταν τον καλούσαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσεις μαζί του. Απαντούσε μόνο μέσω whatsapp. Δεν μιλήσαμε ποτέ για στοιχηματισμό ή για στημένα παιχνίδια. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα συζήτησης ή κάτι παρόμοιο που θα μου δημιουργούσε υποψία».

Να θυμίσουμε ότι ο Ραούλ Μπράβο θεωρείται ένας από τους «εγκέφαλους» του κυκλώματος και αφέθηκε ελεύθερος – προσωρινά – καταθέτοντας εγγύηση 100.000 ευρώ. Είχε συλληφθεί την επομένη της αποκάλυψης του σκανδάλου.
Ο εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση των Μπράβο και Αράντα. Η «Marca» σε σχετικό θέμα είχε αναφερθεί στην παρουσία του πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ελλάδα, γράφοντας για ναρκωτικά, όπλα, κλεμμένα αυτοκίνητα και το γιοτ που έμενε…

Στην Ισπανία δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για απειλές μέλη του κυκλώματος από τους Ραούλ Μπράβο και Αράντα:

(πληροφόρίες από sdna.gr)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook