23-02-2021

«Ο θάνατός του είναι ανθρωποκτονία» – Eπιμένει ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαράντονα

«Η ανθρωποκτονία του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει αποδειχθεί 100%. Ο Ντιέγκο εγκαταλείφθηκε και γι' αυτό πέθανε», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Μάριο Μπάουντρι

Ένα τρίμηνο μετά την απώλεια του θρυλικού ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, που βύθισε σε θλίψη του φίλους του ποδοσφαίρου- και όχι μόνο σε όλο τον κόσμο,  προκύπτουν νέα δεδομένα σχετικά με το θάνατο του.

Μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις  κατόπιν ερευνών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή ο ποδοσαφαιριστής, ο Μάριο Μπάουντρι, δικηγόρος ενός εκ των παιδιών του Μαραντόνα, απέδωσε ξανά κατηγορίες τους γιατρούς, με έμφαση στον Λεοπόλδο Λούκε, ως υπεύθυνους για το θάνατο του διάσημου Αργεντινού. Έτσι, συνεχίζουν να εγείρονται ερωτήματα αναφορικά με την ιατρική φροντίδα που δεχόταν ο Μαραντόνα, ενώ βρισκόταν σε μετεγχειρητικό στάδιο μετά από μια σοβαρή επέμβαση που υποβλήθηκε στον εγκέφαλο, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του Μπάουντρι:

«Η ανθρωποκτονία του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει αποδειχθεί 100%. Ο Ντιέγκο εγκαταλείφθηκε και γι’ αυτό πέθανε. Κανείς δεν έκανε τίποτα για να τον βοηθήσει. Αν τον είχαν μεταχειριστεί με λίγη αγάπη, σήμερα θα ήταν ζωντανός. Από τότε που ο Ντιέγκο έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, δεν έκαναν τίποτα», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Super Mitre Deportivo.

«Υπάρχουν πέντε κατηγορούμενοι, αλλά ενδέχεται να αυξηθεί ο αριθμός, καθώς προχωρά η έρευνα. Δεν άφησαν την Ντάλμα να μπει σε αυτό το σπίτι. Οι γιατροί συνωμότησαν να μην πουν την αλήθεια στην οικογένεια, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τον δει εκείνες τις μέρες», πρόσθεσε ο Μπάουντρι.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ