20-04-2021

Απίστευτες καταγγελίες από γονείς 12χρονης: Κύκλωμα πορνείας λειτουργεί στην Ομοσπονδία Πάλης

Απίστευτα πράγματα...

Νέες, πολύ σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν ξανά στον χώρο του αθλητισμού. Αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με την Ομοσπονδία Πάλης, στην οποία, σύμφωνα με καταγγελίες, λειτουργεί κύκλωμα πορνείας.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν σε υπόμνημα που κατέθεσαν στον Αθλητικό Εισαγγελέα, οι γονείς αθλήτριας πάλης που αποπλανήθηκε όταν ήταν 12 ετών, πριν από χρόνια από τον προπονητή της, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη, μετά από μήνυση της οικογένειας.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, οι γονείς του 12χρονου κοριτσιού τονίζουν στο υπόμνημα ότι ένας αθλητής σε ανώνυμη συνέντευξη «καταγγέλλει ότι άνθρωποι της ομοσπονδίας εξώθησαν τον ίδιο στην πορνεία, προς επίρρωση όσων ήδη σας έχω εκθέσει. Το παιδί αυτό ήταν ανήλικο όταν έλαβαν χώρα τα καταγγελλόμενα αλλά σήμερα είναι ενήλικας. Ονομάζεται ………………. όπως έμαθα και προτίθεται να καταθέσει ενώπιόν σας αναφορικά με όσα έζησε, ο ίδιος καθώς και ο προπονητής του …………..»

Οι γονείς μάλιστα καταγγέλλουν ότι εδώ και χρόνια υπάρχει συγκάλυψη των γεγονότων μέσα στους κόλπους της ομοσπονδίας.

Δηλώσεις για την υπόθεση παραχώρησε η δικηγόρος της οικογένειας Ειρήνη Μαρούπα. Μιλώντας στο protothema.gr, τόνισε αρχικά ότι «Οι γονείς της ανήλικης 12χρονης αθλήτριας της πάλης είναι συγκλονισμένοι από τις εκτεταμένες αποκαλύψεις αναφορικά με το περιστατικό του παιδιού τους και άλλα περιστατικά. Αφενός για το γεγονός ότι στην ομοσπονδία ένας και μόνος ήταν αυτός που την διοικούσε και διαχειριζόταν τα οικονομικά της ομοσπονδίας και τους ανθρώπους της! Ο οποίος την διοικούσε ακόμα και μετά την αποχώρησή του μέσω παρενθέτων προσώπων. Πώς είναι δυνατόν να γινόταν αυτό ανεκτό διαχρονικά από κυβερνήσεις όλων των χρωμάτων που γνώριζαν και σώπαιναν, οδηγώντας τους καλυπτόμενους στην αλαζονεία και την αποθράσυνση λόγω ατιμωρησίας».

Εν συνεχεία, η κυρία Μαρούπα αναφέρει:

«Αφετέρου είναι συγκλονισμένοι, επειδή ήταν ευρέως γνωστό και διαδεδομένο στην ομοσπονδία ο κατηγορούμενος που καταδικάσθηκε για την αποπλάνηση του παιδιού τους, συμπεριφερόταν ανάρμοστα στις ανήλικες αθλήτριες, (πριν συμβεί το έγκλημα αυτό εις βάρος του παιδιού τους), χωρίς κανείς να τον ενοχλεί για να αλλάξει έστω την συμπεριφορά του!

Είναι συγκλονισμένοι διότι ο κόσμος της πάλης βοούσε γι’αυτόν τον δήθεν προπονητή, αλλά παρά τις υποδείξεις πολλών παραγόντων της ομοσπονδίας προς αυτόν που καθόριζε τις τύχες της ομοσπονδίας, να απομακρυνθεί «ο προπονητής» από το άθλημα και τις ανήλικες, αυτό δεν συνέβη ποτέ, παρότι δεν είχε καν την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κι ερείδεται αν ήταν καν προπονητής του αθλήματος!

Το συνταρακτικότερο όλων όμως, είναι ότι πλέον καταγγέλλονται εναντίον μεγαλοπαράγοντα της ομοσπονδίας πράξεις εξώθησης ανηλίκων στην πορνεία, γεγονός που προκαλεί αποτροπιαστικά συναισθήματα σε κάθε άνθρωπο. Τα οποία επιτείνονται διότι όλα αυτά συνέβαιναν στον χώρο μίας αθλητικής ομοσπονδίας. Είναι επιτακτική ανάγκη, να πέσει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε όσους τέλεσαν τέτοια αδικήματα άμεσος και δριμύς, ώστε να επέλθει πραγματική κάθαρση στον χώρο.

Για να ανακτήσει η κοινωνία την χαμένη εμπιστοσύνη της σε θεσμικά όργανα της πολιτείας, καθώς υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι όλα αυτά συγκαλύπτονταν σκόπιμα επειδή αφορούσαν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην οικονομική και κοινωνική ιεραρχία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ